• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- przylazla...to ci malpa,ale wiesz co to ostatnia w tym roku :):))) i na najblizszy rok :))tego Ci życze!!

MONISIA- czesc babko nasza fluidkowa:)
MADE- no to masz roznice miedzy dziecmi ,ale przynajmniej cora Ci pomaga przy synku:))
co do co nie co na Dukanie to pewnie ,ze mozna-sa przepisy na ciasta i batony-palce lizać :)

LIL,PSZCZOLKA- a Wy gdzie?????????????????????????????????

PALEMKA- gdzie ucieklaś???

PYSIA- wychodz z krzaków!!:):):))

MARY- wracaj na dietke-Dukan pytal o Ciebie :):):):):)

reklama
Monisia - u mnie straszliwy sajgon w robocie! Od listopada nie miałam normalnych paru dni wolnych... :baffled::nerd: Nie miałam więc czasu tu zajrzeć... :baffled: Ale dziś ost. dzień w robocie, a potem troszkę wolnego! :happy::happy: No a poza tym to czekam na @ i badanie hormonów, a potem chyba będzie CLO...

Oj, po łbie dostanę od Sol za post pod postem...

To zycze kochana mniej pracowitego Nowego Roku i przesyłam mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zeby sie udalo!!!!!
MAMUS -

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

Dziękuję Wam dziewczyny bardzo baaaardzo.... :-)

gwiazdeczko to wygląda, że my na tym samym wózku, będzie dobrze zobaczysz :tak: ciekawe, czy owulka nam wypadnie w podobnym czasie...? Będziesz testować, czy faktycznie masz jak w zegarku za 20 dni???

Ostatnia edycja:
GWIAZDECZKA- witaj zalatana kobietko :)
no to nam sie malpowo zrobilo dziś....;/

MONISIA- ;*;*

JOSEPHINE- jak tam w Inowroclawiu pogoda??u nas sypie śnieg i ziiimno ,ze haj-ale od jutro ma byc odwilż..

Hej Wszystkim:-)

Dziś mam dobry humor, bo u nas baaaaaardzo dużo śniegu:tak: A my jutro na Sylwestra do Olsztyna mamy jechać:szok: nie wiem jak my dojedziemy:tak:
Miałam dzisiaj sen....że nosiłam dziecko, moje własne:-) i we wszystkich sennikach jest, że to oznacza szczęście i błogosławieństwo:-D

Gwiazdeczka - przykro mi! Tulę! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nast. cykl!

Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by ten sen był proroczy!

A ja właśnie się zorientowałam, że biorę już kwas foliowy prawie 4 miesiące! :-)

No, za 1 h muszę wychodzić do pracy. Zaczynam o 14, ale tyle mi zajmują dojazdy, że szok! :szok: Maaaaatuś, jak mi się już dziś nie chce tam iść i patrzeć na tych chamów-klientów, a co mówić obsługiwać ich... :-( HELP!

ZIZI- baaaardzo sie ciesze,ze lepiej sie czujesz psychicznie...mialas piekny sen-sen z cyklu-NIE CHCE SIE BUDZIĆ...

MARY- JA CI PODAM FAJNY POMYSL-JAK cI PRZYCHODZI TAKI GBUR i jeczy,wymysla cuda na kiju to Ty wyobraz go sobie w samych bokserkach np. w palmy czy w misie-gwarantuje Ci ,ze on bedzie szczekal a Ty bedziesz miala usmiech na twarzy:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwypróbowane -wiec wiem ,ze dziala......

Ja Was kochane czytam cały czas dzisiaj ... ale tak mnie boli @ jakbym była nastolatką znowu - może to dobry znak??? Może mi organizm wraca na dawno zaapomniane tory hehe... Ależ mnie męczy cholerstwo...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry