• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mademoiselle - moja ginka powiedziała, że lepiej zaufać testom owulacyjnym, niż mierzyć tempkę. Oni tu, w Norwegii jakieś tam badania prowadzą i ona mi tłumaczyła, że pomiary tempki mogą zwodzić... :nerd: I zabroniła mi się tym sugerować. Więc jak zacznę stymulację, to i testy pójdą w ruch. :tak:

mary-beth: no ja jestem tego chodzącym przykłądem, a właściwie to mój ledwo chodzący synuś :)))) i teraz również zamierzam podążać tą samą drogą, czyli - testy w ruch !

mama - z tą wodą to mi teraz dałaś do myślenia, bo walczę z kilogramami.... khe, khe, bardzo nieudolnie. Uwielbiam cukierasy, ciasteczka, a jak trzeba to i sam cukier :))))))
Po pierwszym dziecku jakoś tak sama waga wróciła w przeciągu trzech miesięcy, a teraz rok mija i nadal na plusie.

Sol - z jednej strony bardzo Ci współczuję tej niewygody, a z drugiej, po cichu zazdroszczę.... bo jakby nie było, to słodka niewygoda. Pozdrawiam :)))

reklama
MADE- a w jakim wieku masz dzieci????
no ja tez w tamtym cylku co zaszlam robilam testy a teraz nie spodziewalam sie ,ze organizm tak szybko wroci do normy i nie zdazylam kupić...
i wejdz sobie na watek Staraczki na diecie Dukana i poczytaj troche -na 1 str.masz przydatne linki-ja stracilam te kg ktore w kilka miesiecy nabylam na hormonach-takze dietka dziala choc ja jej super restrykcyjnie nie przestrzegam a mimi to ...sukces:)

mama - córa ma.... mogę pisać, bo nie patrzy: 12 lat :))))))) a synuś: 11 miesięcy i 10 dni :)))
W związku z tak dużą różnicą między nimi, a chcąc jeszcze mieć minimum jedno :))))) postanowiliśmy wziąć się do pracy.
Wiele słyszałam o tej diecie, ale.... czy ona pozwala na małe co nieco ? )))))))))))))

mary-beth: no ja jestem tego chodzącym przykłądem, a właściwie to mój ledwo chodzący synuś :)))) i teraz również zamierzam podążać tą samą drogą, czyli - testy w ruch !

Mademoiselle - oby więcej takich przykładów! :tak::tak: Ja chciałam uniknąć stymulacji, a testom nie ufałam. To mam teraz i stymulację, i testy! :-D

MARY-BETH- no widzisz ,wiec moze jak w tym cyklu sie nie uda u mnie to zamiast mierzyć tempke to znow zakupie tasty owu:-D:tak:

Mamuś - warto spróbować. :tak: Jak wspomniałam, ja nie ufałam testom owu, szybko się do nich zniechęciłam... A pomiary tempki niewiele mi dały... Tak więc trzeba od nowa z testami spróbować i zobaczymy. Teraz miałam taki sajgon w pracy, że ja nie wiem, w którym momencie cyklu jestem. :nerd::-)

Misia - ja też Ci jeszcze nie gratulowałam ciąży, a więc moje serdeczne gratulacje!!

Matko, muszę się znów wziąć ostro za mojego Dukanka, bo przy Świętach pofolgowałam sobie, i chyba z kg mam w górę... :eek:

Ostatnia edycja:
mary-beth Witaj !! :-) to ja się dołączam do testowania od tego miesiąca :-D

Dziś się okazało, że mission failed.... ;-) @ przyszła po trzydniowym spóźnieniu

Witam Kochane!!!
Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
MARY - dziekuje słodziaku, a co u Ciebie????
KOCURKU - tulam...i sle &&&&&&&&&&& na nastepny cykl!!!!!

mary-beth Witaj !! :-) to ja się dołączam do testowania od tego miesiąca :-D

Dziś się okazało, że mission failed.... ;-) @ przyszła po trzydniowym spóźnieniu

Kocurku - hej! Oj, przykro mi kochana... U mnie tak już niechciana @ przychodzi z opóźnieniem, albo za szybko od 10 miesięcy... :no::wściekła/y::crazy::crazy: Byłam u ginki jakiś czas temu i teraz czekam na @ i bedzie CLO (tu to się nazywa Pergotime, ale Sol mi ładnie wyjaśniła, że to to samo). Ale najpierw badanie moich hormonów. Stąd tym razem czekam na @. :-D

reklama
MARY - dziekuje słodziaku, a co u Ciebie????

Monisia - u mnie straszliwy sajgon w robocie! Od listopada nie miałam normalnych paru dni wolnych... :baffled::nerd: Nie miałam więc czasu tu zajrzeć... :baffled: Ale dziś ost. dzień w robocie, a potem troszkę wolnego! :happy::happy: No a poza tym to czekam na @ i badanie hormonów, a potem chyba będzie CLO...

Oj, po łbie dostanę od Sol za post pod postem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry