• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe - nie spać mery - nie spać :-D

Mąż mi dał kieliszeczek trójniaka bo nerwy mi zaczęły puszczać :-( mam nadzieję że młoda się nie upije 20 ml miodku :-p Do tego soczek malinowy i bułeczka z pasztecikiem na kolacyjkę i idę zaraz lulu - ciekawe czy wygonię w ten sposób młodą :-D Bo sprzątanie nie działa :dry: Może seksik jak Karola pójdzie spać :-D Oj sadystka ze mnie :-D

Dobranoc :-)
S%C5%82odkich+sn%C3%B3w!!!!.JPG

Witam w ten mroźny poranek,

ale Wy szybko piszecie, dobrze że zaglądam codziennie.
mary-beth - nie zazdroszczę takiej pracy, ludzie myślą że skoro płacą(nawet 2 zł za gumę do żucia) to już są Panami życia.Może w styczniu weźmiesz jakiś urlop albo l4, bo od listopada tak non-stop to można się wykończyć.
mlodam - cześć,strasznie szybko ten czas leci, to już miesiąc minął?
sol - widzę ze wszystkie sposoby już idą w ruch:-D może Emilce się spodoba miodek i stwierdzi że lepiej posiedzieć bo w brzuchu dostanie jeszcze a już po tej stronie brzuszka nie:-)
palma, serg - na powitanie też macie takich słodziaków?Mój kociak słodziak od 5:30 mnie budził, a teraz poszła spać mała cholera:-)
Gwiazdeczka - życzę Ci żeby ta @ już była ostatnia!
mama - masz organizm jak z książki, trzymam kciuki żeby (nie)kochana @ nie przylazła, jeszcze tylko 9 dni dobrze kojarzę że 8 powinna NIEprzyjść?;-)
monisia - super że wszystko w porządeczku z niunią, to niech zdrowo rośnie.

Chciałam Wam już teraz złożyć życzenia na Nowy Rok, bo dzisiaj wyjeżdżamy.
Wszystkim starającym się życzę II kreseczek, ciężarnym spokojnej ciąży, a mamusiom cierpliwości do swoich pociech:-)

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/noworoczne/#ixzz19Zf19oWg

Dzień doberek!

Jakiś chłop przylazł do nas mierzyć okna, bo mamy wymieniać, więc pobudka przymusowa przed 8... :szok: A taki piękny plan był pospać do 9... :oo:

Anaztazja - dziękuję za zrozumienie! :-) Pójdę do mojej lekarki i opiszę sytuację, może dostanę zwolnienie i jakieś masaże na te moje bóle... :tak: A Ty, kochana, widze, że straciłaś córeczkę... Nie widziałam wcześniej suwaczka. Strasznie mi przykro. Współczuję z całego serduszka!... :*:*:*
Sol - o, a mi się przysnęło... :-) I co, wykorzystałaś męża? :-D

Miłego dnia!

images

Cześć dziewczyny, witam się porannie i ja - nadrobienie z czytaniem tego, co naskrobałyście od wczoraj graniczy z cudem ale dałam radę ;-)miłego dzionka wszystkim :-)

mademoiselle : witaj wsrod staraczek! a moge zapytac skad pomysl na nick? frankofilka czy tak po prostu? :)

josephine - nazwałabym to raczej nieodwracalnym zboczeniem językowym :)))))) absurd polega na tym, że po francusku ni w ząb, ale.... mam jakąś słabość do wszystkiego co francuskie :)

Dzień dobry Kobietki.

Produkcja jak nic na 2011 :))))))))))) zrobiłam sobie pyszną kawę i zabieram się za czytanie.

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]
pospalabym dluzej ,ale 9 też dobra:sorry2:wiem grzesze,ale korzystam ,ze jest mąż .

ANASTAZJA- no niby w moim organizmie w tym cyklu szlo książkowo ,ale...wcz.temp.37 a dzis 36.8...i troche mi smutno-zobaczymy jak bedzie jutro [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

MARY-BETH- witaj ponownie na staraczkach-tęsknilam!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za stymulacje!!
[FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

EWULA- czesc kochana u Ciebie tak jak u Gwiazdeczki-to ostatnia @ a potem niech idzie won na rok
[FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

HANIA- CZEŚĆ CIĘŻAROWKO ,JAK SIE SPALO???
[FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]

SOL- na pewni Malej nie zaszkodzi-a mamie pomoże
[FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT]

a ja mam
[FONT=&quot]
n015.gif
[/FONT]

MADEMOISELL- witaj ,pij kawke i nadrabiaj...ja jestem w polowie kawy i nadrobilam,ale ja mialam mniej [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry