• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBIK- no jak tyle testow Ci wyszlo i beta tez to teraz czekac ,az sie fasolka pojawi na usg..życze ,zeby wsztystko bylo si :)

JOSEPHINE- no lenistwo bo Tomi tak zachrzania w pracy ,ze chcemy teraz troche przystopowac i "zatesknic" za pracą i obowiązkami-bo znowu ile sie mozna lenić...;)

KOCUREK- tak ,my juz po obiadlu,ja kawa ,dzieci u gory a Tomi sklada Domisiowi "dorosle" lóżko :))
potem ida na sanki..

reklama
Witam dziewczynki ja tylko na chwilę. Normalnie do roboty po tych badaniach dotarłam:-) na 12 tak tak niech żyje zima i PKP. U mnie bez zmian nadal czuje prawy jajnik i nic poza tym. Ale szok to dla mnie bo do tej pory nic takiego nie było. Czułam go tylko w okolicy owu i koniec a teraz od owu co dzień wiem że go mam :tak: CUD CUD czekam na cud!!!!!
Dziewczynki za godz. lecę do domu więc albo do wieczora albo do jutra... bo ja w sylwka też do roboty a później na ostrożne balety (tak na zapas:-))

pscółka - już mogę bo tydzień temu dostała sterydy na rozwój płuc :sorry:

gwiazdeczka - trzeba wypróbować, może się misiek dossie do cyca wieczorkiem jak młoda spać pójdzie :-p Ruszać się ruszam ale młoda ma to w nosie :dry: Nawet na piłce skaczę bo taką ogromną mam do skakania :-p

kocurek - nie mam komu sprzedać, chociaż pani z Avivy chciała ją zabrać ze sobą że taka kochana dziewczynka :-D A wanny brak :-p mam tylko głęboki brodzik który w ciąży strasznie jest niewygodny :-p Ale ciepłe prysznice lecą :-D

jos - no właśnie małż jest na robótce u takiego znajomego masażysty :-p A ze M mu robi całą sieć bezprzewodową w domu to Sławek już mi obiecał po porodzie solidny masaż i to nie jeden :-D Raz u niego byłam - było bosko :-D Ale teraz i ja i on się boi masować jak już mam skurcze więc go nie zmuszę przecież :-p A chciała by dusza do raju :-D

Pani przyszła, Karola ją zamordować chciała i zagadać :-D Tak więc niewiele sobie pogadałyśmy przez prawie godzinę bo przyszła na 13 zamiast na 14 :dry: nie lubię tego :no: ale dowiedziałam się co chciałam teraz trzeba policzyć która firma się bardziej opłaca i możliwe że od stycznia, lutego wykupimy któryś pakiet medyczny. No i Karola ma zdjęcie z panem Pikusiem :-p

Spadam obiadu pilnować bo dopiero teraz wstawiłam do piekarnika lasagne bo miałam wstawiać akurat jak przyszła ale się wstrzymałam :dry: teraz głodna jestem :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol tylko bez nerwów...myśl o czekającym Cię masażu:tak: A o jedzeniu proszę nie wspominać bo ja na głodniaka dziś o samej kawie... bo czasu mi brak dosłownie. Przed chwilą za keks się u koleżanki z sąsiedniego pokoju złapałam... mh... niebo. A zaraz spadam do domku!!!
Mama jak samopoczucie??? Nie doczytałam wcześniejszych postów z braku czasu... ach ten czas!!!!

NIKUSIA- no u mnie jest ta wodnista wydzielina,brodawki mam bordowe,szyjka wysoko,tempka wcz.37,dzis 36,8...zobaczymy jaka bedzie jutro jesli nie 37 lub wiecej to lipa..
poza tym glowa mnie troche boli i nerwy mam ;/

mama kochana Ty i nerwy... ???? Jak dla mnie to jesteś oazą spokoju i dobrych ciepłych myśli... :tak:

Za nikusię i mamusię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
NIKUSIA- papapapa;-)
KOCUREK- dziekuje Ci kochana,ale od wczoraj mam nerwy-najchetniej to bym wziela siekiere i porąbala komus drewno do kominka tak mnie nosi:wściekła/y::wściekła/y:staram sie nie wyzywac na rodzinie bo nie mam konkretnego powodu do nerwow i to jest najgorsze:dry:

dzis jestem jeden wielki HORMON:dry::-)

KOCURKU- dziekuje za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo sie przydadzą:))
a Ty co tam masz za gościa w avatarku ?????

dzieci wlasnie zostaly wypuszczone na ogrod-Tomi tak sklada to lozko ,ze zanim skonczy to bedzie ciemno-wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry