• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hehe gwiazdeczko to raczej mój syn jest "fanem" historii - szczególnie II Wojny Światowej i zrobił sobie fotkę z Churchilem :-D

dziękuję dziękuję mama , ewula i made - faktycznie udana produkcja ten mój syn ;-)

Ostatnia edycja:
Wlasnie pisalam posta, ze pomylili mi sie ci Panowie hehe :-) A Twoj synciu, tutaj na starszego niz 16 lat mi wyglada :-) Ach te dzici tak szybko rosna...

mama balam sie, ze nie mozna mieszac clo i casta, ale dziewczyny mnie uspokoily ;-)

Ojeju Sol, tylko nie krzycz, bo posta wkleilam pod postem, ale myslalam, ze znowu w miedzy czasie cos ktoras napisze hehe :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gwiazdeczko to zdjęcie ma już ze dwa lata - tam miał 14 lat !!!! :-D :-D

Muszę wziąć się do roboty.. miłego dzionka, wpadnę później !

Ostatnia edycja:
mama no wlaśnie mi też się nic nie chce, jakos tak szaro buro i ponuro. chbya się powalę na chwilę bo usne przed kompem. a nie mogę zbytnio spać bo o 17 mam gości - i trza wyro złożyć ;-)

mama - jak to mówią: wszystkiego trzeba spróbować ! :))))))) też mi uśmiech nie schodzi z twarzy, to lepsze od Duncana - zdrowy śmiech i sex )))))))
i przy okazji może wyjść małe co nieco.......

Dobra, bo się zaczynam nakręcać, a mojego Pana jeszcze nie ma hahahaaa

MADE- nakrecaj sie bedą fajerwerki wieczorem :)))
KOCUREK- papapapa
MLODAM- milej imprezki.

a mialam pisać-dziś nie odkurzalam:):))))pierwszy raz od niepamietam kiedy:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry