• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale się przewietrzyłam..... może będę pierwszą, która potwierdzi cudowne właściwości wiatru :))))))
Z tego wszystkiego zapomniałam kupić testy, ale za to wyprawiłam córę do koleżanki :))))

Kocurku - bo ja tak nieśmiało zaglądam zza rogu, dlatego mnie mało co widać :))))))

mama - Ty jak zwykle drażnisz mój żołądek :))))) ale dzisiaj się nie dam żadnemu kruchemu mięsku! Siedzę do oporu :)

Sol - można poznać powód przyspieszenia sterydami rozwinięcia płuc u Twojego maluszka ? bo nie doczytałam....

Teraz kawa i dobra lektura ))))

Sol, no to czekamy na rozwoj akcji :-D

Mama, my tez juz po jedzonku hehe no i wiesz co nasz misiu tez ma juz nieco za male lozko, bo lozeczko, ktore kupilismy po odmontowaniu bokow ( ze zczebelkami ) ma wedlog producenta starczyc do 8roku zycia dziecka hehe, no tak... a moj ksiaze do roslych nalezy, wiec kurcze na wiosne tez trzeba by sie za czyms nowym rozejzec ;-)

Kurcze a cos sie stanie jak wezme casta od 2 dnia cyklu? przypomnijcie mi jak sie go lykalo, cio?

Hej dziewczyny!!! :-)

made a czemuż tak nieśmiało???? Zobacz, skoro czarny kot znalazł tu domek to i czarna żabka niech się zadomawia szybciutko!!!! :-) :-D

mama przedstawiam w avatarku mojego syna :-)

Dziś też czuje chyba ten HORMON dziewczyny ;)

Już w domu. Z migreną ;(

Czarnykocur ten młodzieniec na twoim awatarze to właśnie ten twój 16letni skarb?
ale fajny ;) przystojniacha ;) pewnie po mamusi;)

EWULA- czesc ,wspolczuje migreny:-(

MADE- mam nadzieje,ze wczirajsze miesko ktore Ci wyslslsm DHLem dotarlo ???;-)

MLODAM- hajka,a jakos leniwie leci:tak:

GWIAZDECZKA- mozesz wziąć od 2 d.c. Casta-bierze sie go rano jak wazysz ponad 60kg to 2 tabletki a jak mniej to 1 i bierzesz przez 90 dni codziennie bez przerwy:tak:

Kocurku - się rozsiadłam to wstać mi ciężko :))) aż się ciśnie na usta: ach jak przyjemnie :)))))) I pogratulować takiego syna ! Jak się zapoznam z tym wszystkim od tej mniej przyjemnej, technicznej strony, to też się pochwalę swoimi dzieciami, a co !

mama - kurier zdążył tylko sms'a wysłać treści: - Droga Pani, bardzo mi przykro, ale przesyłka była za ciepła :)))))
Dziękuję mimo wszystko :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry