• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku oj to pewnie teraz jeszcze jest bardziej okazały. Pilnuj chłopaka;) Ja z moim mężem zaczełam sie spotkykać własnie w tym wieku. I mieliśmy sama głupoty w głowie:-p

reklama
mama pewnie że głupotki to piękny czas w życiu młodego człowieka ;)

acha mam pytanie te preparaty z wiesiołka to mozna brać tylko do owulacji tak?

Ostatnia edycja:
made - 21 grudnia trafiłam do szpitala na ktg ze skurczami i rozwarciem na 4 cm :sorry: A że było przed 36 tc (35t5d) a na fenoterol źle reagowałam i ja i dziecko a skurczy nie hamował to żeby ją zabezpieczyć przed przedwczesnym porodem podali mi sterydy żeby przyspieszyć rozwój płuc u małej. Potem dwa dni leżałam na cordafenie który też niewiele dawał ale do 36 tygodni musieli próbować hamować skurcze i rozwarcie :-p 23 grudnia mnie wypisali już bez leków bo skończyłam 36tc i już nie mieli podstaw hamować. No i jak małą wyhamowali tak się bidna teraz zebrać w sobie nie chce :-D

Gwiazdka - jakbym się chciała na każdą drzeć to bym na Krzysi gardło zdarła :-D

A ja jestem wściekła bo firma w Warszawie twierdzi że paczka jest w Kielcach a Kielce twierdzą że nie mają takiej paczki :wściekła/y: Oj dzisiaj będę drzeć na kogoś mordę :wściekła/y: Bo to znaczy że albo ktoś ją ukradł, albo mają burdel co jest najbardziej prawdopodobne albo zaginęła kołyska Emilki :dry: :-( I bądź człowieku spokojny :dry:
Za niedługo M wróci z robótki to idę się położyć bo mnie głowa rozbolała od tego wszystkiego. Dobrze chociaż że mi lasagne wyszła dobra i Karola chętnie zjadła :-) Ratuję się teraz Tigerem którego nie powinnam w ciąży pić ale może młodą tym wygonię :-p No i zasnąć mi nie pozwala bo normalnie bym usnęła na siedząco tak jak siedzę :sorry:

Dziecię ululane, można pisać.

ewula - ja w kwestii ziółek to nie pomogę ((

mama - a jednak Cię odkurzacz skusił :)

Sol - no tak przypuszczałam, tylko ta ilość tygodni mnie trochę zastanowiła, że 36 i sterydy podawali, ale już wiem dlaczego.
A teraz się ewidentnie mała na Ciebie wypięła :)))))))

Ostatnia edycja:
MADE- no to chwila spokoju..;-)
a odkurzacz-darl sie tak ,ze hej to poszlam i zrobilam porządek!!:)
SOL- to kpiny jakieś:wściekła/y::crazy:mam nadzieje,ze kolyska sie znajdzie!!

EWULA- ta,wiesiolek sie bierze do owu bo dziala na lepsza jakość sluzu plodnego,zeby byl lepszy dla chlopaków:tak:

Właśnie, napiszcie coś więcej o tym wiesiołku, w jakiej postaci, kiedy i oczywiście proporcje :))
mama - ech, trzeba mu było plastrem wlot zakleić :)))))))
I jeszcze coś.... Krzysia to Ty ? :)))))

mama - właśnie dzwoniłam bo mnie strzeliło :dry: Jutro się sprawa rozwiąże :sorry: Więcej informacji niż centrala udzielił mi magazynier bo centrala już poszła do domu bo jest po 16 :wściekła/y: ale dobrze bo magazynier mi zwrócił uwagę na kilka rzeczy żebym nie odpuściła :-D Ale wszystko dopiero jutro od 9 bo będzie obsługa w Warszawie bo Kielce znowu nie odbierają :no: Kpina na maxa - nie po to człowiek 100 zł za przesyłkę buli żeby później musieć na własną rękę paczki po Polsce szukać :wściekła/y:

Idę spać z Karolą bo głowa mnie rozbolała a Tiger nie obudził :dry:

reklama
witajcie staraczki
doczytałam Was wreszcie, ale już nie pamietam co komu pisać chciałam...
niemniej jednak tule te do których przyszła wredna @ i zaciakam && za następny cykl już noworoczny wiec szczęśliwy i owocny :*
no i posyłam dla wszystkich mase fluidków :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry