Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A że było przed 36 tc (35t5d) a na fenoterol źle reagowałam i ja i dziecko a skurczy nie hamował to żeby ją zabezpieczyć przed przedwczesnym porodem podali mi sterydy żeby przyspieszyć rozwój płuc u małej. Potem dwa dni leżałam na cordafenie który też niewiele dawał ale do 36 tygodni musieli próbować hamować skurcze i rozwarcie
23 grudnia mnie wypisali już bez leków bo skończyłam 36tc i już nie mieli podstaw hamować. No i jak małą wyhamowali tak się bidna teraz zebrać w sobie nie chce

Oj dzisiaj będę drzeć na kogoś mordę
Bo to znaczy że albo ktoś ją ukradł, albo mają burdel co jest najbardziej prawdopodobne albo zaginęła kołyska Emilki
:-( I bądź człowieku spokojny 
No i zasnąć mi nie pozwala bo normalnie bym usnęła na siedząco tak jak siedzę 

mam nadzieje,ze kolyska sie znajdzie!!
Jutro się sprawa rozwiąże
Więcej informacji niż centrala udzielił mi magazynier bo centrala już poszła do domu bo jest po 16
ale dobrze bo magazynier mi zwrócił uwagę na kilka rzeczy żebym nie odpuściła
Ale wszystko dopiero jutro od 9 bo będzie obsługa w Warszawie bo Kielce znowu nie odbierają
Kpina na maxa - nie po to człowiek 100 zł za przesyłkę buli żeby później musieć na własną rękę paczki po Polsce szukać