• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- cześć kobietko nasza;-)i dzieki za &&& i za ~~~~:tak:

SOL- odpocznij sobie bo pewnie Ci cisnienie podnieśli:wściekła/y:&&&&&&&& zeby jutro bylo juz si..

MADE- tak,niestety:sorry2:Krzysia to ja -Krzysztofa....brak mi slów na to imię:baffled:

ci do wiesiolka to go sie bierze w kapsulkach 3 na dobe od @ do polowy cyklu..

posciele zmienione,teraz dostalam od męża troche piwka;-)

reklama
mamci a ja mam pytanko w kwestii tego wiesiołka.. w jakiej postaci go nabyć i jak stosować?? Bo ja taki niepijek jestem, wody nie ruszę, tylko kawa i kawa i mleko i kawa..a kofeina wiadomo jeszcze bardziej odwadnia :-(

Aaaa już widzę co z tym wiesipłkiem :))

MADE,KOCUREK- ten wiesiolek warto brac bo to naturalne ,ale nie ma co liczyc ,ze w 1-szym cyklu zadzialal ,trzeba go brac kilka cykli wiec jesli macie kiepski śluz to warto..:tak:

mama - bardzo oryginalne. Przynajmniej nie trzeba Cię było stopniować ani numerować, jak w przypadku tych tradycyjnych imion :))
Dziękuję za info o wiesiołku, dla mnie już za późno, bo się zbliżam do połowy, ale zapamiętam, w razie odpukać potrzeby :)))

Ale mnie leń ogarnął, marzy mi się hamak i ciepłe słonko pod palmami :)))

kocurek - ja też niekłamana kofeina, non stop i bez przerwy :)))) może sobie zrobię ? co? Taka kawa i takie towarzystwo... mmmm :))) no to idę !

Ostatnia edycja:
MADE,KOCUREK- na str.4923(poszukalam i znalazlam) jestem ja i moj Domi z miną nie halo,ale gadal w czasie fotki...

MADE- mi tez sie marzą palmy i slonko...ach ,pomarzyć dobrze!

jest jeszcze na neciedo kupienie żel PRE-SEED tez podobno polecany i wydajny:)

KOCUREK- a dziękuję i wiesz co...?? nie oddam Go żadnej zlej kobieice:):):):)))

jeryyyy jak ten dzień sie wlecze..masakra jakaś ..

Pięknie :))) a synuś cudo jak się patrzy. Z jakiej długości obcinałaś włosy? Zawsze mi koledzy mówili, że Poznanianki są najładniejsze, kłóciłam się i walczyłam o honor Zagłębiaczek, ale.....mieli rację :))) Gratuluję urody osobistej !

kocurek - są dwie rzeczy na świecie, których nie odmówię: kawa i ..... wstydzę się napisać :))))))))

mama nigdy przenigdy!!! :-D :wściekła/y: Mojego na szczęście żadna na razie nie chce, albo na odwrót hehe .... bo on taki mało towarzyski po mamuni coś :sorry2:

mademoiselllllle ależ nie krępuj się kochana..:-p:-p:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry