• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
myślałam, że ciacho!!!!! do kawy oczywista :-D

mamuś a masz może jakiś domowy sposób na zatkane ucho, jutro sylwester a ja taka przygłucha babcia..... :-(

reklama
kocurek - a ile miałaś lat jak tego ostatniego puszczałaś? co? :p :))))))
ale to ciacho to wyczułaś jak nic :))) uśmiałam się szczerze.

Zakręciłam się jak marmolada w słoiku :))) chciałam zapytać ile to lat temu było..... ten ostatni dymek :)))))))))

Pięknie :))) a synuś cudo jak się patrzy. Z jakiej długości obcinałaś włosy? Zawsze mi koledzy mówili, że Poznanianki są najładniejsze, kłóciłam się i walczyłam o honor Zagłębiaczek, ale.....mieli rację :))) Gratuluję urody osobistej !
MADE- dziekuje Ci kochana za komplement-a wlosy mialam takie jak w avatarku:tak: no i co do pochodzenia to ...ja jestem ze Szczecinka-kolo Koszalina wiec jestem Pomorzanka,ale....juz 13 lat w Poznniu ,wiec tak pol na pol:-D:-D
mamuś a masz może jakiś domowy sposób na zatkane ucho, jutro sylwester a ja taka przygłucha babcia..... :-(
KOCUREK- ja mam zawsze w domu olejek kamforowy i kropie na wate i wkladam-rozgrzewa i dobrze pomaga za sluch,albo przeplukać wodą:tak:

rozmawialam z SOL-odeszly Jej prawdopodobnie wody,czeka na męża i jada do szpitala-bedzie pisala co i jak wiec ja dam Wam znac:))

krzysia - jednak to wody :-p A ja ciągle czekam na M. więc sobie wlazłam jeszcze :-p Tylko mi ciśnienie po tym Tigerze skoczyło :-p

Rada dla rodzących - blisko terminu nie objadać się owocami :sorry2: Potem są straszne efekty fermentacji w jelitach :sorry2::zawstydzona/y: Mam nadzieję ze na porodówce mi się nie wypsnie bo smrodek to lekko powiedziane :zawstydzona/y::sorry2: Ale zaczynam wymyślać powody żeby nie jechać :-D Ehh... teściowa już jedzie po małą a ja się nudzę i spać mi się chce :-p Karola ubrana już więc nie mam nic do roboty :-p

Hehe - Karola mi truć zaczyna że chce się wykąpać :-D Teraz :-D Najgorzej bo ona nie chce do babci jechać tylko w domu zostać :dry: I nie chce babci Z tylko L :sorry2: No i mam problem :sorry:

SOL!!!!!NIE WYMYŚLAJ-JEDZ bo urodziesz w domu;-):-)

MAM nadzieje,ze jak dojedziecie to rozwarcie sie zacznie ,poród ladnie pojdzie-szlaki juz po Karoli przetarte wiec bedzie si :))

ja zrobilam sobie termos z kawą i bede czekala na info od Ciebie i dam znac dziewczynom.

KOBIETKI- rodzimy z Sol:):):):)))

reklama
Krzyśka no gdzie ja sama z dzieckiem pojadę ? :-D

M jeszcze nie wrócił, teściowej jeszcze nie ma po Karolę więc co ja zrobię :-p A najwyżej w domu urodzę a co :-p
E no może nie rodzić :-D

Dobra M przyjechał :-p Spadam się zdrzemnąć w taksówce :-p Jeny jak mi się spać chce :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry