• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pallissa no śliczne dwie kreseczki :) gratuluje i zycze samych pięknych chwil i zdrowia na wszystkie dni ciązy :)

a sol... no niezłe jaja a pisałam jej ze 2 godziny temu, że może Emilke rodzić w nowy rok bo taka ładna data urodzenia by była 01.01.11. a tu Malutka już dziś sie wyrywa na świat :) na przekór e-ciotce a to Łobuz :)

reklama
ja tu na chwile i czego sie dowiaduje:-)
sol kochana trzymam kciuki i czekam z niecierpliwoscia az bedzie po wszystkim i w koncu przytulisz Emilke
pallissa gratulacje.... piekne dwie kreseczki:-)

net mi sie 2 razy zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szlag!!!!

NIKUSIA- no poodkurzalam ,a jak Twoje brązowe plamienie,przeszlo????;-)

MARAN- no widzisz,poleciala Sol...jak wody odeszly to w 24 godz.Emi bedzie:tak:albo oxy albo cc:tak:

KOCUREK- nic narazie nie mam-jesli chodzi o wiesci od Sol-jak z Nia rozmawialam to powiedzialam ,ze nie bede Jej molestować-jak cos sie bedzie dzialo to sama napisze a ja Wam przekaże:))

WIOLKA- cześć kochana-kiedy Wy zaczynacie dzialania ???:)

czesc dziewczyny zycze wam szczesliwego nowego roku i wszystkiego naj naj ....moze mnie pamietacie jeszcze? ja pare dni temu napisalam na watku 2010 wesolych swiat noi ze nie jestem w ciazy,,poniewaz ostatni monitoragio u gina sie skonczyl nie przyjemnie,,oczywiscie musialam brac tabledki clomid na ovulke noi puzniej mi patrzyl czy cos sie dzieje pecherzyki byly w 11 14 16 dniu noi za 3 razem powiedzial ze kupa z tego poniewaz nie utrzymalo sie to bylo 14stego grudnia,,,,,ryczalam jak glupia ze sie nie udalo wysyla mnie do firenze do centrum nie plodnosci mam na 10 styczni .....dluga historia moja!!!!moze cos zrozumiecie...dzisiaj 5 dzien co mi sie spuznia noi 1 godzinke temu zrobilam test noi pozytywny zobaczcie same...jak to mozliwe????????'Zobacz załącznik 313238
gratuluję a na innym wątku 2010 nie pochwalisz się kochana tam tez cię pamiętamy:)

reklama
KOCUREK- nic narazie nie mam-jesli chodzi o wiesci od Sol-jak z Nia rozmawialam to powiedzialam ,ze nie bede Jej molestować-jak cos sie bedzie dzialo to sama napisze a ja Wam przekaże:))

WIOLKA- cześć kochana-kiedy Wy zaczynacie dzialania ???:)
jak narazie maz sie zgodzil na drugie dziecko:-)( co juz jest duzym postepem) , narazie nie namawiam go zebysmy zaczeli juz, zaraz....ale mysle ze w przeciagu pol roku napewno zaczniemy... wiec raczej moja dzidzia bedzie z 2012 roku, no chyba ze bardzo sie postaram to z konca 2011:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry