• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie!!! Zmieniłam zdanie - stawiam, że Emi urodzi się jutro koło pólnocy!!! :-D No jak babcię kocham, że albo minutę przed albo po i będzie problem z zaksięgowaniem :-D :-D :-D

Mój skarbek dostał wpis, że 00.05 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
KOCUREK- no jajaka:):):))) ja urodzona 27 lipca 79-wiec mam sporo 7 w dacie-27.07.79 ale jakoś szczęścia w życiu nie czuje-poza rodziną :))
nigdy nic nie wygralam,nic mi sie nie udalo tak poprostu jak niektorym,ze 0 wysilku a maja swoj cel,nigdy nie mialam jak ściagać na studiach bo siadalam tak,ze chodzili kolo mnie a inni rżneli az huczalo i do tego moje imie:-(masakra jakaś....
się pożalilam:):)

Ach... mama... wiesz szczęściem samym w sobie jest już brak nieszczęścia... :tak: .....

Moje największe szczęście widnieje po lewej.... a rodzina (związek) był jednym wielkim nieszczęściem, chociaż też wielką miłością... ale niestety niemożliwą ze względu na pewne rzeczy, których nigdy nie wybaczyłam (nie chodzi o zdradę czy takietam..)....

Ale teraz, z człowiekiem, który nie skrzywdzi mnie ani mojego dziecka myślę, że trzeba otworzyc nowy rozdział.... :) :) :)

No to się wynurzyłam... :)))

Ostatnia edycja:
Hej, przepraszam, że tak zniknęłam ale musiałam ugotować obiad i Natalka się obudziła.

oooo kurcze, ale się porobiło z Sol, a jeszcze dziś ją pytałam kiedy może rodzić :-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za SOL
Mama to Ty masz urodzinki 27 lipca a moja Natusia ma imieninki a mąż 26 lipca ma urodzinki :-D

Kocurku inne dziewczyny już pochwaliły Twojego synka a ja jeszcze nie zdąrzyłam, jest PRZYSTOJNIACHA :-D

A my siedzimy same w domku bo dziś mój mąż z bratem na trzeci film do kina poszli, bilety mąż w pracy dostał a do dziś ważne to sobie maraton zrobili, na ten film teraz to jeszcze drugiego brata i jego dziewczyne zabrali.

Palissa wielkie gratulacje i spokojnej ciąży Ci życzę :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babeczki moje kochane - jestem tylko na króciutko, bez nadrabiania, u mnie wciąż w sumie trwają święta, mąż w domu i robię wszystko oprócz siedzenia na internecie - ale jest mi to potrzebne - tylko brak mi wiadomości, co u Was - ale ponieważ parę ładnych dni nic nie czytałam to nie mam pojęcia co z Wami - przytulam wszystkie mocno i od nowego roku postaram się od nowa wdrożyć. Od stycznia walczymy no nie?? Ja wciąż mam plamienia, choć w międzyczasie była też oczywiście @, ale już nie chcę tego analizować, bo wiem, że jak się człowiek stara o dzidzię to cykle mogą wyczyniać cuda. Od 1 stycznia będę robić testy owulacyjne, łykam castagnusa, zobaczymy co dalej.

Ściskam każdą z osobna i na ten NOWY ROK 2011 życzę spełnienia marzeń i oczywiście fasolek i zdrowych ciąż!!!!!!!!!

Sol &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! Ale data!
Kocurek czyli jednak się pomyliłam co do fasolki??? Oj przykro mi :((( Ściskam!!!
Mama już trzymam kciuki za testowanie!!!
Pszczółka co u Ciebie???
Jak coś jeszcze doczytam to będę dopisywać :))

Ostatnia edycja:
Hej Maju u mnie ok, Natalka mi się rozchorowała przed świętami ale już jest lepiej,ja i mąż też troszkę przeziębieni,ale ok. Czekam na dni płodne i do dzieła :-D też w tym cyklu ruszam z testami owu, tak jak Ty :-) mam nadzieję, że się uda ;-) patrz na nasze suwaczki, idziemy prawie równo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pszczółka widzę, że nasze cykle są teraz blisko siebie :) Kiedy chcesz robić pierwszy test owu? Ja myślałam o 2 stycznia, ale pojęcia nie mam czy u mnie się coś nie porozjeżdżało - a jak te 5 testów mi nie wyjdzie to kolejnych raczej nie kupię.

Póki co dobranoc, BB wciąga, a ja miałam iść wcześniej spać, żeby jutro mieć dużo sił. Z kim to ja się umawiałam, że będę pić aż padnę?? :)) Hehe - jak mówiłam tak zrobię ;)

reklama
a wiecie co, ja bym chciała, żeby ona jeszcze nie rodziła !!!! bo potem ja następna, chyba że sorbuś mnie przegoni.

Tak mi zawsze pewniej będzie, że sol nie rozpakowana.

Kurka, nie ma na co czekać tylko torbę pakować.

palissa, wielkie gratulacje dla ciebie, a przede wszystkim aby się teraz udało.

cześć wiola, uściskaj Iwonkę.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich staraczek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry