• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maju ja myślałam nad 1 stycznia :-D więc podobnie. też mam tylko 5. zobaczymy co nam wyjdzie ;-)

Marta u Ciebie też już nie długo do rozwiązania. życzę Ci żebyś miała lekki i szybki poród i żeby wszystko było w porządku :-)

Hej Serg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka :-) zaczęliście już?

SERG no pewnie, lepiej wcześniej zacząć niż przeoczyć, a co dwa dni można, tzn. tak jest najlepiej, więc działajcie, działajcie :-) u mnie to tak pewnie od soboty ale też już zaczęliśmy, mimo że testy owu zacznę robić w sobotę, ale jakby się coś miało poprzesuwać, to lepiej już, a najważniejsze że przyjemności są :-D

Hej PALEMKO jak Twój brzusio?

SERG teraz tak patrzę że mamy tak samo płodne :-) i jeszcze Maja ma podobnie, ale super :-D

hej pszczółko - dzekuje juz dobrze :D mam dzis 23 d c a od rana mnie kłuje prawy jajnik i pobolewaja piersi, mozliwe zebym owulke miała, wogóle jestesbardzo zła i rozdrazniona i pochłaniam wszystko, dosłownie wszystko ... zaraz laptopa pozre ...

O kurcze, Palemko to Ty teraz niebezpieczna jesteś :-D a może masz owulację, bo jeśli masz długie cykle to może tak być, owu występuje ok. 14 dni przed następnym cyklem. No chyba że fasolka się zagnieżdża :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Serg a to fakt, oby &&&&&&&&&&&&&&&& wtedy mocno trzymały :-) :-D

cykle mam 30 dniowe, a co do fasolki, to nie ma takiej opcji, ja juz półtora roku sie staram, wiec nie ma bata, poprostu organizm mi płata figle ... ah ... ide spac ... kororowych .........

reklama
Kolorowych snów Palemko oby rok 2011 przyniósł Ci szczęście, czyli dzidzię :-)

Ja też uciekam do łóżeczka, nacieszyć się mężem ;-) Kolorowych snów, papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry