• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam porannie
nie mogę uwierzyć, że Sol się tak szybko rozpakowała ;), mam nadzieję że z malutką i z nia wszystko w porządku.Jakby ktoś z nią rozmawiał to proszę przekazać gratulacje;),
a Wam drogie staraczki życze nowej nadziei w nadchodzącym Nowym Roku, tym już zafasolkowanym- spokojnej ciąży i błyskawicznych porodów (np. takich jak Sol;)), pozdrawiam i całuje cieplutko

o 2.40 dnia dzisiejszego przyszlam na świat w sylwestra fajnego. waga 3170g i 53 cm.
mama zmęczona teraz odpoczywa a ja sie grzeje w inkubatorze..

to sms od Sol z 3.40.

KOCUREK- wywnętrznilaś nam sie wiec dziekujemy bo wiadomo,ze o bolesnych sprawach ciężko sie pisze...ale masz wspanialego syna...przyjtojnego-tylko sie cieszyć ,ze masz u boku takiego facet,ktory kocha Cie miloscią bezwarunkową:tak:

LIL,PSZCZOKLA- no tak-jak ja bylam caly dzień to Was nie bylo a jak zniknelam to Wy sie pojawilyście-mam focha:sorry2:

nie no ,żartuje-mam nadzieje,ze u Was nadal wszystko si i racajcie do nas bo kurcze tęsknimy:tak:

EWCIA- widze,ze mnie wyprzedzilaś z wieścia-mi sie komp tak wolno odpala,a dziś to wybitnie-a ze nie nadrabialam tylko od razu napisalam to mamy 2 razy info o Emilce:-D

SERGEEVNA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

PALEMKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moze akurat-dzialania byla???to zawsze jest szansa kochana:tak:

PAULINA- czesc kochana:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! To będzie Sylwester :))))) Sylwestrowa Panna - imprezowanie cały rok :))) Super :))

Mama - ja wracam oczywiście, ale powiem Ci, że jakoś mam niechęć do staranek, co nie znaczy, że się nie poddaję!!! Ale dziś piję i nikt mnie nie zniechęci do tego! A jak piję to nie myślę o starankach.

Pszczółka, Serg - no idziemy łeb w łeb - no ja już wczoraj chciałam zacząć starania, ale jak pisałam wyżej jakoś nie mam ochoty, a zwłaszcza, że wciąż mam plamienia - dziś to 9 albo 10 dzień - w międzyczasie oczywiście była @, ale jak są plamienia to jakoś nie chciało mi się przytulać. Obym się nie spóźniła z testami - myślałam zacząć w niedzielę, ale ewentualnie mogę się przytulić wcześniej - sama nie wiem jak to zaplanować, bo żadna metoda do tej pory nie była skuteczna hehe...

Palemka kochana witaj!!!!! Czyli teraz u Ciebie czekanie na to, co będzie! Zawsze jest szansa, że w końcu się uda! Ale dziś relaksuj się kochana!!!!!!!!!!

Paulinka, Ewcia witajcie! Dla Was soczek dziś!! :))) Na zdrowie bobaskom!

LIL- kochana,jak potrzebujesz to pij:tak:odreagujesz 1 cykl i zaczniesz dzialać na nowo-nie żaluj sobie-widocznie tego teraz potrzebujesz:tak:
ja jestem z Tobą;-)

Sol powiedziala mi ,ze kolo poludnia jej mąż wstawi fotki Emilki:tak:

Doczytałam gdzieś, że Misia w ciąży! Kurcze ale super! To musiało być wtedy jak jej narzeczony z Krakowa na chwilę do niej przyjechał w tym celu właśnie! Gratuluję MISIA! Super!

ko95.gif

Mama pić będę dziś, ale starania od jutra! Nie ma to tamto! Przyznam Wam, że jak ten cykl się nie uda, to odpuszczę kolejny, bo jakoś tak bardzo nie chciałabym rodzić w listopadzie, bardzo nie lubię tego miesiąca, choć może byłaby okazja polubić...No nie wiem, ale tak bardzo chciałam urodzić wiosna lato, że mam żal w sobie, że się nie udało i muszę ten żal sobie z głowy wybić!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-) witam się porannie, z tego co doczytałam to Sol urodziła - ale fajniutko :-):-):-):-)
pallisa - gratuluję dwóch kreseczek !!!
miłego dzionka dla wszystkich:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry