• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL gratki z całego serduszka, wszystkiego najlepszego Wam życzę :-) ale się cieszę, zdrówka !!!
Hania tobie też gratki :-) 3mam kciuki aby wsio bylo OK.
a ja wpadłam z życzonkami

Stary rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.
Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości oraz spełnienia marzeń...
Szczęśliwego Nowego Roku!

reklama
mama Gdzie jesteś??? Jak się czujesz???? Jak tempka dziś......? :confused::-)

Hej made ja już z drugą kawką :tak: :-)

lil!! jak Cię strasznie dłuuuugo nie było - nie rób tak więcej!!! :-D

Ostatnia edycja:
SOL - GRATULUJĘ!!!!! Trzymajcie się ciepło, bo u mnie za oknem śnieżyca :-) czekamy na zdjęcia!!!
mama - moje małe brązowe plamki pojawiły się jedynie raz i znikły :confused: były na prawdę skromne ale były. Od tamtej pory mam taka dziwną białawą wydzielinę. Wcześniej nie było ani tego ani tamtego ...więc do 12 się łudzę!!!Generalnie czuję się nijak... dziś lekko bolało mnie podbrzusze ale na tym koniec. Ach sama nie wiem????
Zaraz zamierzam się spakować i jechać do domku bo niestety musiałam do pracy dziś przyjechać...tylko pytam po co:wściekła/y:????? Bo siedzę od 8 i przeglądam dawno nie odwiedzane strony internetowe....:wściekła/y:
WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUUUUUŻO ZDROWIA, RADOŚCI I PRZEDE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA TEGO NAJSKRYTSZEGO MARZENIA!!!!WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWY 2011 ROK!!!!

heeej!
nooo - to sie nazywa dzionek jak trzeba!!!!!!!!

SOL : OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! ZDROWKA ZYCZE I WIELE WIELE SZCZESLIWYCH CHWIL !!!

ale da hehe :) no niezle! bedzie imprezowa babka ale jak fajnie : nowy 2011 rok zaczynacie powiekszona rodzinka! emi bedzie juz wam towarzyswzyc od pierwszego dnia nowego roku :)

czekamy teraz na fotki emilki :)
milego dnia wszystkim zycze!

kocur : zapomnialabym - synek cudo! :) udal sie na medal!

Witajcie !!! :-D ewula , sergeevna , wiolka , jos - dziękuję kochana :)))) ja kiedyś potajemnie pokażę więcej tego synka mego :))))

Dopijam drugą kawkę i będę się powoli zbierać na zakupy....

haniam juuuuuuż się szykujesz??? To na BÓSTWO pewnie!!!! Wspaniałego Sylwestra Tobie zatem :-D :-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry