• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA- dzieki-Tobie rownież!!:)
PSZCZOLKA- dziekuje :*:)ladnie napisane...
WIOLKA- ukochać chorowitka...no taka pogoda ,ze maluchy chorują ,choc moje jakoś dają rade-i niech tak zostanie :)

reklama
mama,pszczóka i Wiolka wilkie dzięki:)
Mam nadzieję że w 2011 roku spełnią się wszystkie nasze marzenia i wszystkie doczekamy się tych cudownych chwil...:)

Agnieszka.kk :-D inaczej nie może być, musi się nam udać :-) imprezujesz gdzieś?

dokładnie:)
Ja imprezuję w domu przed TV u boku męża a jutro imprezuję na zabwie urodzinowej mojego syna który kończy 4 latka :)

A Ty pszczółka wybierasz się gdzieś?

Dziękuję także za podziękowanie Czarnemu Kocurowi i Sergevnie :)

Ostatnia edycja:
Wrrr... napisałam do Ciebie Agnieszka i mi posta wcięło...
Wszystkiego najlepszego dla synka !!!

A my tak jak Wy spędzimy sylwestra przed tv. Przyjechał do nas mój młodszy brat, ma 14 lat i posiedzimy razem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja juz widzalam fotke malej Emilki ,jest przepiękna :):))

MADE- gdzie jesteś ???
PALEMKA- buziaki dla Ciebie kochana i nadal &&&&&&&&&&&&&:))

reklama
Kochane, mam na uwadze to, że do wieczorka niewiele z Was się tutaj pojawi na dłużej niż 10 minut ;-) W związku z tym chciałabym i ja złożyć Wam życzenia :tak:

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Zobacz załącznik 313375

Nowy Rok zawsze przynosi ze sobą nowe nadzieje, nowe plany i ufność, że marzenia tlące się w naszych sercach zostaną spełnione.
Jedno z nich sprawiło, że spotkałyśmy się tutaj, na tym forum, by wspólnie dzielić nasze smutki i radości. By znaleźć oparcie w chwilach zwątpienia i razem przeżywać wszystkie piękne chwile które nastaną, gdy nasze Marzenie stanie się Rzeczywistością.

W 2011 roku życzę Wam przede wszystkim pogody ducha. Nieustającej wiary w siebie i silnego przekonania, że nie ma rzeczy niemożliwych. Niech nadchodzące "Jutro" przyniesie dni pełne miłości, beztroski i radosnego piękna przeplecionego śmiechem Maleństwa, o którym marzy każda z nas.

W tym 2011 roku będziemy szczęśliwsze, zdrowsze, bogatsze. To on przyniesie nam spełnienie w każdej sferze uczuć i pragnień. Tego Wam i sobie życzę, w to nieustannie wierzę.

Mary-beth, kiedy zdarzają się chwile zwątpienia, zastanawiamy się "co jest nie tak"... Niech już nigdy więcej nie trapią Cię takie myśli! Jesteś cudowną Przyjaciółką i życzę Ci wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najbardziej wyczekiwane w Twoim życiu. Już niedługo zapuka do Twojego serducha Malutki Człowiek, który odwróci Wasz świat do góry nogami i nada życiu nowy sens. Tego Tobie, Wam, gorąco życzę, za to trzymam kciuki i wierzę, że TO MARZENIE właśnie zaczyna się spełniać!

Mama05 życzę Ci, aby Nowy Rok oszczędził Ci tylu smutków, których doświadczyłaś do tej pory. Jesteś silną, pełną optymizmu Żoną i Matką i wierzę, że już wkrótce pod Twoim serduszkiem zabije drugie, mniejsze, upragnione serduszko wyczekiwanego Maleństwa! Bądź dalej taką, jaką jesteś :*

Josephine i na Was przyszedł wreszcie "ten" czas :-) Już niedługo zaczniecie starać się o kolejne Dzieciątko. Życzę Ci, aby czas starań i oczekiwania na Maluszka minął szybko i bez zmartwień, tak, abyś już wkrótce mogła cieszyć się z powiększenia Rodziny.

Nagapalma
kiedy człowiek rozczarowuje się kolejnym cyklem, zaczyna tracić wiarę w to, że może się udać... Za Ciebie trzymam kciuki w szczególności, bo wiem, jak dużo smutku i złości przynosi każda kolejna @... Niech 2011 rok udowodni Ci, że wszystko co złe i smutne już za Tobą i obdarzy wyczekiwanym Szczęściem!

Sol
, wasz Najmłodszy Skarb jest już z Wami :-) Jesteś jedną ze staraczek, którym udało się najszybciej zafasolkować, co niewątpliwie oznacza, że los Ci sprzyja i w mgnieniu oka spełnia najskrytsze marzenia. Życzę Ci, aby i w Nowym Roku nie zabrakło powodów do radości, spełnienia na polu Rodzinnym i zawodowym. Niech wszystko, czego zapragniesz, stanie się rzeczywistością!

Wisieńka wszystko, co złe, odeszło w niepamięć, kiedy pod serduszkiem pojawiło się Dzieciątko... Były dni lepsze i gorsze, te pełne smutku i te przepełnione szczęściem. Zostaw za sobą wszystkie te złe rzeczy, niech przeminą wraz z ostatnią kartką z kalendarza. Nowy Rok to czysta, niezapisana karta. Życzę Ci, żeby każdy kolejny z 365 dni obdarzał Cię radością większą niż poprzedni. Abyś mogła już tylko cieszyć się i upajać świadomością tego, jak piękne jest życie!

Wiolka1509, do życzeń WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, dołączam jeszcze życzenie, aby starania o Drugiego Szkraba upłynęły szybko, tak, abyś jeszcze przed nastaniem wiosny mogła cieszyć się (i dzielić z nami) Dobrą Nowiną :-)

Kocurek, Lil-Maja, Nikusia, Pszczółka, Misia1111, Gwiazdeczka, Paulina.pro, Mademoiselle
Choć nie znamy się jeszcze tak dobrze, Wam również z całego serca życzę spełnienia najskrytszych marzeń, pragnień i nadziei. Niech 2011 rok przyniesie Wam więcej szczęścia, niż możecie sobie wyobrazić i oczekiwać od losu. Już niedługo przytulicie do swojej piersi Najcudowniejszy Skarb a w Waszym życiu zdarzy się największy Cud - zostaniecie Matkami... Życzę Wam, byście odnalazły szczęście w każdym dniu, a wszelkie problemy i smutki omijały Was szerokim łukiem!

48e92990ef7255544c365d4de87c4dca,0,1.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry