• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama a dasz radę wstawić zdjęcie Emilki???

Serg dziękjuę :)* Pięknie to napisałaś. Ja Tobie również życzę spełnienia najskrytszych marzeń, a przede wszystkim aby spełniło się to najbardziej oczekiwane i abyś jeszcze w 2011 roku mogła przytulić swojego Skarbeczka największego :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sergeevne kochana czytajac cale tez zyczenia noworoczne az sie wzruszylam...
dziekuje ci za pamiec o mnie i jedne z najpiekniejszych zyczen jakie czytalam.
zycze ci aby udalo wam sie poczac malego czlowieka ktory da wam tyle radosci ile teraz nawet nie potraficie sobie wyobrazic.zycze ci rowniez duzo sily, nie poddawaj sie i pamietaj ze to ty jestes i wasza milosc jestescie najwazniejsci a wszystkie przeciwnosci losu tylko umocnia wasza milosc. buziak

Agnieszka.kk to Twój synuś z 1 stycznia! Też imprezowy chłopak! Sto lat i buziaki od cioci!!!!

Kocurku kochany jestem z Wami i walczymy razem od stycznia! Nowy rok, nowe nadzieje no i coraz bliżej do wiosny!!!

Made my się jeszcze nie znamy. Witaj!

Dziewczyny wszystkie piszecie takie piękne życzenia, tutaj one się mnożą i mnożą - pomnożone dzięki więc wysyłam w kosmos - nie chciałabym o żadnej z Was zapomnieć. Buziaki - wszystkim nam się poukłada!

Ja się zbytnio nie szykuję dziś, ale idę umyć włosy i będę może trochę kręcić, ale u mnie się długo nie utrzymuje nic, bo za ciężkie włosy mam. Jak któraś się odważy wkleić fotkę z dzisiejszej imprezy to będzie super. Może mi się uda jakieś zdjęcie zrobić.

Aha dziewczyny chyba już o to pytałam, ale powiedzcie jeszcze co sądzicie o łączeniu castagnusa z duphastonem? Jak nic nie sądzicie to też dobrze hehe :)

Dziewczyny, ja zmykam bo chcę upiec tort tiramisu, i będę robić sałatki na wieczór, nie dużo, siedzimy przed tv, ale chce by ten wieczór był inny :-)

Udanych zabaw sylwestrowych Wam życzę, a tym które siedzą w domkach tak jak my, udanych wieczorków w gronie rodziny. Buziaki :-) jak mi uda to wpadnę na chwilkę wieczorkiem :)*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry