• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol - gratuluję sylwestrowej córuni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale szybko Ci to poszło !!!!!!!!

Dziewczyny z Okazji zbliżającego się Nowego Roku życzę Wam przedewszystkim zdrowia, zaciążonym spokojnej ciązy i szybkiego porodu, staraczkom oczywiscie II kresek wymarzonych na teście ciążowym, życzę Wam też dużo pomyślności i miłości oraz samych słonecznych dni !!!

Witam Was Dziewczynki, i ja wpadłam z życzonkami.

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają... Niech one się Wam wszystkie pospełniają. I z Nowym Rokiem, niech los Wam się odmieni, a ogród życia się zazieleni.

SOL Ogromne Gratulacje!!! Super, ze Emilka jest już z Wami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ponieważ rok 2011 ma w sobie II(20II) to wszystkim staraczkom musi!!! się udać-i tego ja mama Wam życze!!!!z glębi serca!!!

WIOLKA- witaj kochana:*
KOCUREK- dziś mam 37 wiec nadzieja wrocila-trzymaj &&&&&&& proszę!!
NIKUSIA- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 12 stycznia:))

josephine,hania,gusia,zizi,sergeevna i reszta gangu olsena:))-cześć żuczki:):):):*

mama jak moge, to ja tez bede trzymac kciuki z calych sil:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jak zakupy? udaly sie?
a ja wam sie nie pochwalilam ze przez swieta i do 3 stycznia mam mojego tatusia w domu. ciesze sie tak dlatego ze normalnie mieszka w Anglii i widujemy sie raz do roku czasem dwa razy jak sie trafia tansze bilety.

Ostatnia edycja:
wiolka,pszczokla- dziekuje Wam bardzo...tak bym chciala ,zeby teraz sie udalo......wiadomo-jak kazda z nas:))

wiolka- a zakupy udane,szybko zrobilam co trzeba bo ludzi fuuuuuul,parkingi zawalone autami...nie lubie takiego tloku...no ale juz jestesmy w domu-to znaczy Tomi z dziecmi na sankach a ja dusze juz miesko na obiadek,zaraz sie biore za surowke,juz odkurzylam i tak jednym okiem jestem na bb:))
ciesz sie kochana obecnościa taty-to dal corki najważniejszy facet :):):)

mama to ja podobnie , obiad sie robi, moj kochany w pracy, a ja sprzatam, co chwile przytulam Iwonke bo jest chora, chodzi i marudzi bo wszystko jej przeszkadza no i obowiazkowo zerkam na BB. teraz jak w koncu internet dziala normalnie to musze nadrobic swoja nieobecnosc.

Chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym nowym roku.Życzę także owocnych starań,fasolek i pięknych chwil u boku waszych kruszynek.Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku dziewczyny:)))

sylwestrowe__15.gif
sylwestrowe__14.gif

Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Mama uda się :-) ja wierzę.

Wiara jest to pewność bez dowodu. - Henri Frédéric Amiel

"Wiara jest to nacechowane pewnością oczekiwanie rzeczy spodziewanych, oczywisty przejaw rzeczy realnych, choć nie widzianych." /list do Hebrajczyków 11: 1; Pismo Święte w przekładzie Nowego Świata, wyd. polskie 1997/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry