• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane!

Dziekuję wam wszystkim za piękne życzenia noworoczne!

Sol - ogromne gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Emilki i Ciebie!

Kochane, chciałam Wam złożyć serdeczne życzenia wszystkiego co najwspanialsze na ten Nowy 2011 Rok! Niech Wam się spełniają marzenia, miłość i przyjaźń Was nie opuszcza, a upragnione II wreszcie zagoszczą na teście! Ściskam Was wszystkie noworocznie!

A ja właśnie wstałam! :-):-) Wreszcie się wyspałam, choć czuję, że coś mnie rozkłada...

Ostatnia edycja:
reklama
Mama ale duphaston cały cykl?

Mary ale pospałaś! Należało Ci się :))

Pszczółka ach tiramisu...mniam mniam!

Agnieszka.kk 1 stycznia to super termin, Maciuś jest z 15 stycznia, ale pamiętam jak w grudniu leżałam z pupą do góry, żeby tylko się w starym roku nie urodził :)

LIL- nieeee,dupka bierze sie PO owulce:)))

MARY-BETH- dziekuje kochana:*
dobrze,ze pospalaś i kuruj sie ,zeby Cie nic nie wzielo,niedlugo zaczynasz stymulacje-musisz byc zdrowa :))

Witam Was kochane staraczki!!!

Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech Wam się spełnią wszystkie marzenia a w szczególności to jedno!!! Niech nie zabraknie zrozumienia,nadziei, miłości i przyjaźni!!!

Przesyłam na ten Nowy Rok fluidki w kolorze zielonym czyli kolorze nadziei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ściskam Was wszystkie!!!!!

mama - no jestem, jestem....zrobiłam sobie prezent w postaci... tadammm - testów owulacyjnych !

sergeevna - życzenia zwaliły mnie z nóg -dosłownie!
Dziękuję, że i ja się tam znalazłam :)

Korzystając z okazji, chciałam Wam wszystkim złożyć wszystkiego najpiękniejszego,świętego spokoju, błogiego lenistwa i mnóstwa życzliwych ludzi na swej drodze, starającym się - upragnionych kruszynek, a tym z podwójnymi serduszkami - spokojnej ciąży :)
Nie wymienię wszystkich z osobna, bo jest to niemożliwe, więc bez wyjątku: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2011 ROKU !

reklama
PALEMKA- dziekuje Ci ,Ty wiesz ,ze ja za Ciebie tez moooocno zaciskam&&&&&

i masz racje Sergeevna wspanialomyslnie napisala do każdej z nas-kochana nasza-dziewczyny wszystkie tulimy Sergevne nasza
[FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

MAJQA,KALAMANDYNA- Wam rownież dzieki i wzajemnie:tak:

MADE- dziekuję i Tobie :)i piekny prezent sobie zrobilaś:))

ja wstawilam pranie i zaraz bede rozwieszać. [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry