• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mademoiselle kawwaaaaaaaaaaa!!!!! zaraz będę zalewać!!! :-D :-D :-D

mama żadnego :wściekła/y: :-) :wściekła/y: doła nie będzię i kropka. !!!!!!

sergeevna ..... brak słów po prostu ....... :tak:

lil ano w 6 luda idziemy do pubu Coolturka, a to w rynku jest, a we Wrocku dzisiaj impra, że hej :szok: mam nadzieję, że żadna butelka nas nie trafi hehe... żałuję tylko, że muszę Kamila samego zostawić :-( no ale nakupiliśmy przed chwilą wszystko co chciał, jeszcze mu naszykuję coś dobrego i myślę, że nie będzie mu smutno...

naga , mary wychodzić z garów ale już !!!! :-) :-D :-D

reklama
agnieszka.kk : dzieki za zyczonka! zreszta wszystkim wielkie dzieki!!!! :)
no i 100 lat dla synka! tez widze ze mialas fajna date hehe! za duzo tynialas w sylwestra ! :)

gdzie sa zdjecia emilki???????????????????? wrrrrrrrrrrrr

DZIEWCZYNY A JA WAM JUZ TERAZ ZYCZE WSPANIALEGO SYLWESTRA I SZCZESLIWEGO NOWEGO 2011 ROKU!!! NIECH WSZYSTKIM STARACZKOM PRZYNIESIE UPRAGNIONEGO DZIDZIULKA :)

mademoiselle ja rozumiem, że drzewko urąbane i hmmm.... :-p ale mi tu kawa styyyygnie!!!! :wściekła/y: :-D :-D :-D
A ja mam taki dylemacik ..... spontan w styczniu - zero testowania i obserwacji, czy wręcz odwrotnie..... :dry:

Hej mama a jakiego makowca czarujesz?? zawijaska???? :-) :-) Kurczę, makowiec to za mną łazi jak niewiemco!! Nic w święta nie zjadłam... :no:

Ostatnia edycja:
kocurku - no usłyszałam Cię jak mama swój odkurzacz :))))))))
Spontan + obserwacje :))))) żeby nie było....

Tak się zastanawiałam, która z Kobietek będzie następna, mam przeczucia, ale nie powiem :p

Ostatnia edycja:
He he he !!!! dobre :-D mam jeszcze pół kubeczka - to co - pod ten Nowy Rok, nie??? :-) :-) :-)

Spontaniczna kalkulacja - i tak sie stanie hihi!!

Ja też sobie coś przeczuwam ale ciiiiiiiii..... bo jeszcze mama usłyszy! ;-) albo palemka albo lil albo made albo... gwiazdeczka albo sergi albo .... jos albo ....

Ostatnia edycja:
Tylko pod Nowy :)))) A Ty już wypiękniona i w ogóle ? :))))

hahahaa..... jak będą się pytać, to im nie powiemy, dobra ? :))))))))

Sol będzie z nas dumna, że tak sobie edytujemy :)))))))) ciekawe co tam u Niej i maleństwa ...

Ostatnia edycja:
NIC a NIC nie wyszykowana :))))) Zaraz będzie panika..!!

Przenigdy nie powiemy!!! Niespodzianki są najsłodsze :)))))))))))

Nio... ciekawe... jakiejś fotki w przyszłym roku może dojdą hehe

Ostatnia edycja:
KOCUREK,MADE- szaaaalone [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]
ja robie makowca z Delekty-pierwszy raz-taki zawijasek-jak wyjdzie to wysylam DHLem do kawki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry