• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny świetne jesteście w tej rozmowie dziś! Ależ się uśmiałam!!!!!!!!!!! Naprawdę super, że taka wesoła atmosfera!!!!! Zarażam się od Was dobrym humorem, tylko gotowaniem się coś zarazić nie mogę - a szkoda!!!

Ja mam takie skrętki na włosach porobione, przyczepiłam je klamerkami od prania, bo nic innego nie mam, włosy mam zawsze takie same, może dziś się uda coś innego wyczarować.

Madem u mnie testów pełno, ale czemu to takie drogie??? Jak już urodzę dziecko to chyba jakiś biznes z testami otworzę i będę żyć jak pączek w maśle!!!

Aha - synuś przysnął a my z mężem pod kołderkę! A nuż widelec owulka wcześniej wypadnie! Ale piję i tak hehe :)))

MADE- tak ,tak -w kazdym pokoju 1 taniec-ja mam 5 pokoi+ Twoje to dopiero bedzie dżampa [FONT=&quot]
a045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

KACUREK- wlaśnie -suuuperaśnej imprezy [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif

mam telefon zmykam na chwile-ale wrocę:))
[/FONT]

lil - no mnie już od kilku godzin boli przepona, i piszczy, ze jest bardzo samotna, więc dołączaj kochana,a pod pierzynką tylko śledzie dzisiaj ! Mój tak nagrzał, że koniec świata :)))))) 3 x TAK !

Dziecię ululam i wrócę :) Na razie Kobietki

mamaA właśnie, że nie - kocurek dzis nie będzie miał żadnego KACURKA !!! :-D Kocurek jest raczej abstynent i w dodatku taaaki nietowarzyski, że szok... Ja w ogole sie dziwię, że mój G. mnie chce - on to zwierzę imprezowe dosłownie, ale już na szczęście trochę się zmęczył i posiwiał :))))))

lilku jak ja mogłam Ciebie pominąć!!!??? Jak tam samopoczucie??? Aha.. Wy tam pod pierzynką ;-)

Ostatnia edycja:
Kocurek ale nawet łyczka za nasze zdrowie nie wypijesz??? Ja też nie lubię alkoholu, ale czasem sobie coś pysznego lubię wypić :) Skuś się :))

n015.gif

lil kochanie za Wasze zdrówko i kreseczki to się uroczyście zobowiązuję wypić pół butelki czerwonego wytrawnego winka !! :-D
:-D
:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry