• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- ja dzis bylam na zakupach sote i dalam rade,nawet nikt dziwnie nie patrzyl [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

z Sol rozmawialam rano ,wiem ,ze miala sie przespac bo w nocy porod i do rana nie spala,potem obchod wiadomo...potem mial przyjść mąż-miala sie wykąpac i przespać..

reklama
hahahaa.... usłyszała, ale.... może się nie domyśli, co ? :))))))

mama - pozdrów Ją bardzo serdecznie, i powiedz, ze jesteśmy bardzo regulaminowe ! :))))))
A makowiec pyszny ;)

MADE- za pozno [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif

KOCUREK- no za mną tez makowiec chodzil i chodzil to zrobilam w koncu:tak:
[/FONT]

No teraz to już długo nic nie napiszę :))))))))))))))
kocurku - nabawiłaś mnie ataku śmiechu hahahaaaaaaaaahahhaaa

Aż żal, ze Ty tak dzisiaj Coolturowo :)))) bo bym się stuknęła z miłą chęcią lampką szampana.

Widzisz mamuś a za mną tak chodzil i chodził, a nie domyśliłam się :szok: coby go zrobić..!

madem to co jeszcze po jednej...??? kawce???? :-D

Tia... będzie bardzo Coolturalnie... bo ja to sie niestety za bardzo nie znam na zabawie... :)))

Ostatnia edycja:
KOCUREK- polecam ten z Delekty-wychodzi duuuuzy i wygląda smakowicie ,zaraz robie lukier i bede stepować przy nim zeby szybko stygl:-D:-D:-D

MADE- mow kochana ,mam nadzieje,ze sie spelnią Twoje przypuszczenia...:tak:i pewnie Sol bedzie zadowolona jak zobaczy ,ze edytujemy pościki:tak:jak bede pisala do Niej wieczorkiem to napisze Twoje wieści:tak:

MADE- ja w domu to bedziemy razem imprezować na bb
[FONT=&quot]
l050.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
n025.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a122.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a056.GIF
[/FONT] [FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b020.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
b010.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama no jakie Ty masz emotki... zazdroszczę!!! :-D :laugh2:

Wiecie co... idę się chociaż wykąpać już i wałki założyć ;-) trzeba włoski podkręcić coby nie było widać, że dawno fryzjera nnie widziały!

KOCUREK- mąż mi zainstalowal,ale jak to ja nie wiem to ja ciemna masa komputerowa i nie umiem -komp ze mna nie wspolpracuje [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]
nie wie z kim zadziera:-D:-D

reklama
Eeee... no to super, bo już miałam pytać czy ja tu sama dzisiaj :)))))
Wiesz co mama ? W każdym pokoju jeden taniec :))))))

kocurku - ja też z tych mało imprezowych, chyba zbyt...... wymagająca jestem :) albo.... nierozgarnięta, bo wielu rzeczy nie potrafię pojąć ! :)) Ale Tobie kochana życzę superaśnej zabawy !!!!!!!!

U W A G A ! kocurek kręci wałki :))))))) U W A G A !

mama - ja też tylko, login i hasło :)))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry