• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku musisz sobie wyjść, żeby zatęsknić hehe :))) a ja już bym sobie chociaż szampana wypiła w Waszym towarzystwie, ale niestety szampana brak...

reklama
Sol aaaaa jednak jeszcze w starym roku Emi przyszla. A już myslałam, że 1go przyjdzie na świat. Gratulacje:-):-):-)

A Wam staraczkom II krech w nadchodzącym Nowym Roku a zaciążonym szcześliwego rozwiązania. I oby Nowy Rok był lepszy od tego starego :-):-)

JESTEM juz....
MADE,KOCUREK- makowiec pierwsza klasa mowie Wam:tak:

LIL- CZEŚĆ KOCHANA ,na śledzia to pewnie tak jak na lyżeczkę:tak::-D
ale wiesz-jak by co to [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

PYSIA- cześć- [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT] i ...wzajemnie kochana!!

MONISIA ,ZAPMARTA- cześć ciężarowki-dziekuje:))Wam życzę porodow o czasie!!! [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]

Krzysia doczytałam, że wy dziś w domku :-) a i my też :-D
zapmarta - właśnie... dawno nie bylo takiego tłoku ;)

PYSIA- tak,tak -my domowo [FONT=&quot]
g105.gif

[/FONT]

a nasza JAEWA w Australii juz ma nowy rok [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MISIA1111- dzieki kochana i wzajemnie.. [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

KOCUREK- jak tam nadal kręcisz walki [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Dzięki Misia!

Jaewa już ma nowy rok! Ale jaja!!! Nie wiedziałam, że ona aż w Australii...ale fajnie...marzy mi się tam kiedyś być, ale się boję samolotami latać niestety...więc nie dla mnie odległe kraje i kontynenty...

Mama ja to ani pająka ani śledzia dziś tylko misjonarza hehe :)))

Zamykam kompa kochane, mam nadzieję, że za godzinę wyruszymy, bo mi się spać już powoli chce - więc czas chyba zacząć imprezę. Do jutra i bawcie się dobrze i owocnie!!!!!!!!!!!!!

reklama
lil - a mi się ubzdurało, że Ty z nami dzisiaj balujesz :)))) w takim razie, życzę Ci cudnej imprezy, fajerwerków do samego nieba, i tego co wszystkim - II kreseczek !

Moje dziecko dopiero się poddało, uff...... muszę się napić kawy, koniecznie :-))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry