• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oczywiście kto Was wita rankiem 1 stycznia????

buziaki kochane-odsypiajcie,leńcie sie:-D

nasze dzieci nie zareagowaly na strzaly i przespaly calą noc...ja juz po sniadanku,poodkurzane,podlogi zmyte,zanioslam wszystke stroczyki pod prysznic-podlalam ,teraz obciekają:tak:

a ja z kawką zasoadlam na chwile na bb bo wiadomo-jestem uzależniona..:-D:cool2:

KOCUREK- jak tam loki wytrzymaly impreze???????

LIL- popilaś???:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A kto się wita drugi sylwestrowego poranka , w Nowym 2011 roku ? :-D

mamciu - czesc i czołem, a Ty coś podrinkowałaś , bo ja lajtowo 3 redsy jabłkowe ;-) Jak tempka ?

Dziewczynki wstawac Nowy Rok witac !!! Nowy Rok - nowe szanse !!!:-)

Cześć PALEMKA- nie,ja teraz zachodze w ciążę i nie drinkuje :):):))za tydzień mam termin @ wiec jak w tamtym cyklu pilam winko wieczorami tak w tym nic nie ruszam-w pierwszej fazie cyklu tylko pilam ajerkoniak :))
a tempka ostatnie dni
37
36,8
wczoraj 37
dzis 36,9

cholerka wie czy cos z tego bedzie...jeszcze tydzień i zobacze..

pewnie,ze nowy rok nowe szanse i tego sie trzymamy!!!!

Hej mama i palemka!!

Ja wypiłam 3 drineczki - ale i tak ciężko mi dziś :( Nie lubię tak się czuć, no ale przynajmniej odprężona jestem. Fajnie było, znajomi mają przepiękny nowoczesny dom, szczena mi opadła....

No i królował temat dzieci i starań hehe :)))

Ale ten dzień muszę jakoś przemęczyć i od jutra zaczynam starania, zero alkoholu, samo zdrowie :)

Zastanawiam się kurczaki kiedy zacząć testy owulacyjne, żeby się nie spóźnić, ani też za szybko nie robić. Są niby tabelki, ale gdyby u mnie wszystko było według tabelki to testy byłby niepotrzebne...

W każdym razie jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku i samych fasolek życzę!

LIL- powitać:))
ja jak robilam testy to od 9d.c. przy 27 dniowych

mysle,ze moze na 1 cykl kup 2 paczki-bedziesz miala 10 testow i zacznij tak wczesnie jak uwazasz-a 10 Ci starczy :))
u mnie juz kurczaczek sie dusi ,ziemniaczki obrane,na surówke mizeria z koperkiem-za godzine obiadek a potem lenimy sie do wieczora-u nas pada deszcz ze sniegiem i baaaaaaaaaaardzo wieje takze spacer odpada ;/;/

hej w nowym roku :)

u nas blogi spokoj :) balam sie ze mi poldusia wybudza a on blogo spal!!!! a od 24 do 24h40 to normalnie wojna za oknem :)
jeszcze w to nie wierze ze go nie obudzilo, wstal smacznie przed 9 ta :)

ja mam zmula.. malo spalam
dzis bedzie leniwy dzien

czy sa gdzies dostepne zdjecia emilki????????????????????????????????????????

milego dnia wszystkim!

Witam kobietki juz w Nowym Roku 2011!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez nie pilam , skupilam sie na robieniu fasolki w tego sylwka i dzis poprawie!! A co??? W koncu plodne mi wypadly.
Jutro do ginki ide, sprawdzic czy powinnam wziac pregnyl bo w zeszlym cyklu nie nie mialam i boje sie ze zrobi mi sie
torbiel na jedynym jajniku jaki mi pozostal i o te plamienia, czemu plamie tak dlugo przed @ skoro biore dupka

AMALFI- cześć i bardzo dobrze wykorzystalaś czas-&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

JOSEPHNIE- jak chcesz to wyslij mi na PW swoj nr tel i Ci wysle fotke Emi:))

moje tez spaly niewzruszone-jednak dzieci to mają sen..

ja sie zagadalam z siostra przez tel az mnie wylogowalo:sorry2:

reklama
witajcie Babeczki w nowym roku :)
ja tez juz obiad mam gotowy zupa kalafiorowa, ziemniaki i sosik z piersi z kurczaka z papryká i pieczarkami... niebawem Ala pójdzie spac wiec moze i ja z niá sie poloze bo w nocy to kiepsko sypiam a pozniej caly czas zmeczona jestem... Maz byl w pracy na nocce wiec ja sylwestra nie obchodziam... popatrzylam troche co tam w TV zapodaja i po 00:00 zadzwonilam do meza a pozniej polozylam sie do lozka, ale noc bez rewelacji...

dla Was kochane :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry