• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się noworocznie!!!

Mam do Was pytanie? Otóż w czwartek byłam na kontroli z cukrem i były ok, ale na usg wyszło zwapnienie łożyska. Mam iść do szpitala 10.01 i będą mi robić test oksytocyny tzn. podadzą mi kroplówkę z oksytocyny i będą sprawdzać wydolność łożyska w czasie skurczu jak i tętno płodu. Czy któraś z Was miała coś takiego? Lekarz powiedział, że do terminu porodu nie wytrzymam, że urodzę szybciej jakoś tak na początku lutego a nie na koniec lutego. W ogóle boję się, że ten test może wywołać u mnie akcje porodową.

reklama
ASMI- ja niestety nie pomoge,wiem jedynie ze zwapnienie lozysko nie nalezy bagatelizowac bo to znaczy ze jego czas sie konczy i bardzo mozliwe ,ze bedzie akcja porodowa-dostaniesz pewnie zastrzyki na rozwoj pluc Malego-nie denerwuj sie ...choc wiem,ze latwo pisac ,ale lepiej zakonczyć ciąże wczesniej niz zeby dzidzia nie dostawala wszystkiego co poterzebuje bo lozysko niewydolne...

MARAN,EWCIA- dzieki:*

KOCUREK- wychodz z krzaków :):):) kacyk męczy :))??

Witam w Nowym Roczku! :-)

Jak tam u Was, kochane? My właśnie wróciliśmy od znajomych - impreza była suuuuper! :-):happy::happy: Póki co dochodzę do siebie i byczę się na kanapie, bo tyle żarcia przepysznego było, że nie sposób było nie skosztować. :-D:-D

A dziś 37 dc, @ się nie spieszy, a ja się złoszczę, bo chcę by wreszcie przyszła! Znów mi się cykl rozwlecze do 40 dni, jak nie więcej...

Wiecie może, jak się Sol czuje? :-) Jak tam Emilcia?

PALEMKA- cze :**:-Da to sem ja ;-):-)
MADT-BETH- pisalam wczoraj do Sol ,ale...cisza.pewnie dochodzi do siebie-jak z Nia rozmawialam wczoraj rano to powiedzala ,ze 2-go wychodzi-moze jutro wleci na chwile na bb....kto wie..
a cykl faktycznie masz dluuuugi:sorry2:mi konczy sie 19d.c a @ przychodzi w 25 ,26 wiec w przyszly week ma termin...

reklama
no mama mam nadzieje, że Sol jak tylko wróci do domu to wstawi fotkę Emilci, e - ciotki juz się doczekać nie mogą !!!
A mnie napierdziela podbrzusze od rana, teraz troszke przestało,a le bardzo pobolewa momentami jak na @, a do @ jeszcze 5 dni ???? o co chooo ???? moze przyjdzie wczesniej, fajnie by było ... bo blizej do kolejnych staranek ... mam ochote na coś słodkiegi i jak na złość nie mam nic w domu !!!!!!!!! AAAAAAAAAA !!!

Baby kaca leczycie ????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry