• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Babeczki!!! Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!

A mnie rozłożyło, prawie cały dzień w łóżku, ale nie z picia tylko przeziębienie.

reklama
PSZCZOLKA- czesc ,zdrowka życze [FONT=&quot]
p015.gif
[/FONT] [FONT=&quot][/FONT]

ja wlasnie maluje sobie paznokcie na czerwono-tak mnie naszo:sorry2:

KOCURKU- no cześć ,jak tam impreza,loki wytrzymaly???czekam tu na Ciebie i wolam a Ty pewnie spalaś [FONT=&quot]
b030.gif
[/FONT]

Heh mamuś nie spałam kochana... byłam poza domkiem :))) Loki mi nie wyszły tylko jakieś słabe fale, ale grunt, że się mojemu kochanemu podobały... :)

Ogłaszam wszem i wobec, żem wychyliła cztery konkretnej objętości kieliszki wina za spełnienie naszych marzeń!!!!
:-D :tak: :-D ;-) :-) :tak: :-D :-) ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Mama :*
Wyczytałam wcześniej, że przy cyklach 27 dniowych testy owu zaczęłaś robić w 9 dc i ja zrobiłam dziś ale ta testowa jest jaśniejsza od kontrolnej, więc jeszcze nie czas?

Na czerwono mówisz :-D hmm, taka kocica z Ciebie ;-) drapieżna będziesz :-)

Kocurku - kawa musowo :)))) jak miło Was znowu zobaczyć....

Wczoraj mi się chłopcy pospali, córka "wyemigrowała" do kuzynki, a ja tu bez mamy :p ale....przecież nie pytam gdzie była i co robiła :))))))))))

Z tego wszystkiego przestudiowałam cały wątek Ducana !!!!! nawet test zrobiłam :))) i czegoś nie rozumiem, bo tam jest pytanie do jakiej wagi chciałabym dojść, no to napisałam, a test mi pokazuje tylko 2 kg mniej od mojej tymczasowej.... może Ty mi mama to wytłumaczysz, co? tak szybciutko, coby wątku nie zaśmiecać, a się nie przenosić :)))))

MADE- cześć kochana-gimnastyka?????????z facetem czy...???;-)
PSZCZOLKA -napisalam Ci takiego posta i poszedl w kosmos-wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wiec w skrocie.
test rob o stalej godzinie ,nie rano i nie poznym wieczorem najlepiej kolo 17
2 godz.wczesniej nie pij

ja pojawią sie II wyrazne to owu bedzie za 24 do 36 godzin i wtedy dzialaj a jak masz juz slabą to znaczy ,ze poziom LH wzrasta-to dobry znak!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry