• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No, spaghetti pożarte! :-D:-D Pycha!

M. siedzi koło mnie i pracuje, a ja leżę i kontynuuję rżenie na "Shreku". :-D

Mama - a Ty w czasie stymulacji stosowałaś testy owulacyjne czy monitoring był? Bo tu tak strasznie drogo jest, ze nie będę na bank chodziła zbyt często na monitoring... :eek:

reklama
MADE- test Dukana pokazuje ile dni masz być na I fazie i ile orientacyjnie wtedy stracisz...
i chyba ile bedziesz na II bo nie pamietam juz dokladnie...
a moze masz niewiele do zrzucenia ??;-)
mi test pokazal jak zaczyanalam ze to co chce zrzucic a widzisz na suwaczki ile to mam byc na I fazie 5 dni a potem druga faza i ja wybralam system 3na 3 dni.

mama - sto pompek !!!!!!!!!
made- czyli jednak jak pisalam [FONT=&quot]
n060.gif
[/FONT]szacunek!!!! ja 100 brzuszkow to zrobie ,ale pompki to moze 4.....

No, spaghetti pożarte! :-D:-D Pycha!

M. siedzi koło mnie i pracuje, a ja leżę i kontynuuję rżenie na "Shreku". :-D

Mama - a Ty w czasie stymulacji stosowałaś testy owulacyjne czy monitoring był? Bo tu tak strasznie drogo jest, ze nie będę na bank chodziła zbyt często na monitoring... :eek:
MARY-BETH- ja mialam monitoring bo on pokazuje ile masz pecherzyków bo gin musi Cie poinformowac jesli beda 2 i moga byc blizniaki-tak bylo u mnie w 1-szym cyklu i nie dzialaliśmy...testy Ci tego nie pokaża,poza tym na usg powie Ci jakie endo a to tez wazne..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O, z Dukanem to i ja muszę się ponownie przywitać... :eek: W tym całym zamęcie w pracy nie miałam czasu nic sobie przygotowywać do pracy wg diety... :-( Ale teraz regularniejszy tryb życia znów, to i z Dukanem łatwiej będzie kooperować! :-)

Mama - ja tak myślałam, że monitoring musi być, ale kurczę, miałam nadzieję, że nie w każdym cyklu, bo zbankrutuję... Uuuuffff...

MARY-BETH- w ostatecznosci mozesz miec 2 wizyty pierwsza po skonczeniu Clo zeby zobaczyc jak zareagowaly jajniki( ja tak mialam i potem co 2 dni az do pekniecia lub skurczenie :( )
a na drugą umow sie za tydzien zeby zobaczyć czy pekl a w miedzy czasie jak bedziesz wiedziala czy jest pecherzyk rob testy i zobaczysz kiedy beda II krechy i wtedy dzialać...

no i jak juz pisalam Piotrek Dukan sie pyta o Ciebie [FONT=&quot]
c007.gif

MADE- a ilu dniowe masz cykle???czasem tak jest jak jest owulka...bo tak to nie wiem co to moze być??????????
[/FONT]

made no ja za bardzo nie wiem, czytałam tylko, że przy owulacji tez może byc niewielkie plamienie, ale to chyba troszkę za wcześnie by było...

MADE- [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]
albo sie przetrenowalaś..

reklama
Status