• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - hahahahaaaaaa, też zrzucasz kalorie ?

mama - moje cykle to 28 -30. dniowe.

Dzisiaj byłam na horoskopach..... nic nowego - powodzenie przez cały rok i sukces w każdej dziedzinie :)))))))))

Dobra, wiedziałam, ze mi nie uwierzycie...... pompki robiłam we współpracy :))))

reklama
made ale te pompki to serio czy po prostu nie skumałam czegoś.. ??? :-)

mama a te BRZUSZKI to serio??? :confused: Stoję nad przepaścią pełną kompleksów.... ;-)

KOCUREK- no wlasnie -kto to widzial....
MADE- czyli w horoskpach klasyka:)

MARY-BETH a Ty bedziesz testowala w tym cyklu???

PALEMKA- poszlaś z mężem ?????????????????????????

"pompki" kurde Kocurku ! :))))
To tak jak mama na pająka, a lil na misjonarza :)))))) wczoraj to się popłakałam ze śmiechu.

Muszę udostępnić córce komputer, przyjdę później.
Do miłego Kobietki :)

MADE- prokreacja czyli... [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

KOCUREK- no dlatego ja napisalam ,ze ja to gora 4 pompki bo u mnie to pająk,piesek,koń-czyli jezdziec-same zwierzęta;-)
[FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahahaha mamuś :-p no to ja się przyznam w sekrecie, że my dziś tak trochę przekombinowaliśmy na wannie, mało sie nie połamaliśmy, bo było niestabilnie, a szczególnie ucierpiała moja kość ogonowa.... :zawstydzona/y: :-D Luuudzie co ja wypisujęęę!!! :szok:

Ostatnia edycja:
a wiecie ,ze nasz dzieci oboje juz [FONT=&quot]
f055.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c033.gif
[/FONT]

jaka bloga cisza...zaraz robie sobie kolacje ,kakao...normalnie moje uszy odpoczywają [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

MARY-BETH a Ty bedziesz testowala w tym cyklu???

Mama - nie planowałam. Czekam na @, by wreszcie zacząć stymulację. Ale tak się @ zbiera, że się obawiam, że to jeden z tych cykli 40-dniowych... Ale na logikę, szans na dzidzię za bardzo nie ma. Działania były, ale ze względu an zmęczenie i brak czasu, nie przyłożyliśmy się za bardzo w tym cyklu. :sorry2:

Mademoiselle - miłego!

A i my dziś, co by Nowy Rok był owocny, podziałaliśmy... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
MARY- jak dzialania byly to szansa jest zawsze:)) a jak nie ma fasolki to niech @ przylazi i nadziei nie robi,aleeeeeeee ja narazie zaciskam &&&&&&&&&& a co ;-)

KOCUREK- oj kochana ile ja takich lazienkowych wygibasów mam za sobą-wypisuj kochana -komu jak nie nam:)))my tu lepsze jak Lew Starowicz-seksuolog [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

my ostatnio probowaliśmy na wypoczynku-maaaaaaaaaaaatko i corko-joga to malo...w podskokach bieglismy na gore na nasze loze 2m na 2m szerokieee

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry