• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KINGA- Wy tez tak sie byczycie????
ja mam juz dość i chce zeby byl poniedzialek ,mąż do pracy,dzieci do przedszkola..niech wszystko wraca do normy....:)
no my tez dzis cały dzien leniu****emy w trojke.
ogladamy filmy bajki.. cos zajadamy.. i tak mija sobota. Filip jeszcze nie spi ale miał drzemkę w południe wiec posiedzi dzis z nami troszke jeszcze.

U mnie jutro decydujący dzień
fak nie macie pojecia jakiego mam luza no... aż dziw!
Mąż mnie jutro do apteki po testa zaciąga już oznajmił

reklama
KOCUREK- aaaaaaaaaaaaahahahahahaha-wypryski-spadlam z krzesla:)))
prosze Cie:))

ja po ciążach i karmieniu mam takie same piersi poza tym ,ze są takie miękkie takie ciapki nie sa tak jędrne jak byly,ale wielkosc zostala...

MADE- p-o-w-o-d-z-e-n-i-a-!!!!nie daj sie bo znowu beda pompki [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT]

MARY-BETH- Ty tez 75b-no widzisz;-)bo to w sumie piękny rozmiar:-D

KINGA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za jutro!!!mam nadzieje,ze @ nie przyjdzie i w poniedzialek wstawisz nam fotke II bo skoro mąż wygania to pewnie pojdziesz:tak:

MARY- papapa:))

mi pewnie Sol da po lapach za pisanie postów pod sobą:sorry2::blink:

Dziewczyny, a Wy tu na tematy rozmiarów weszłyście :-D ja mam 75 c, powiększył sie po ciąży i tak już zostało :zawstydzona/y:

A Mama dzięki za odp. Ale jak będzie ochotka to jednak pójdziemy w tany :-)

MAMA a wyślij mi zdjęcie Emilki :-) i pozdrów Sol :-)

Jest nadzieja dla kocurka !!! :-) Czyli może się powiększyć i zostać..... kuuuuurczęęęę rozmarzyłam się hihih !!! :-D

Witajcie pszczółko i sergi - kochana nie miałam okazji jakoś wyrazić wdzięczności za życzenia... były przepiękne!! :tak:

PSZCZOLKA- jasne ,ze jak bedzie ochota to dzialajcie,ale...jak owulacyjny wyjdzie pozytywny to juz musowo dzialać :)))

To Ty nasz bijesz na rozmiar
,ale jak Ci sie trafią blizniaki to bedziesz miala czym wykarmić [FONT=&quot]
b020.gif

SERGEEVNA- witaj kochana i wzajemnie slodziaku:))

KOCUREK- pewnie ,ze jest nadzieja[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]

reklama
Oj Mamuś przy Natalce miałam chude mleko i Natusia się nie najadała więc nie wiem :sorry2: Ale mój rozmiar to jeszcze nic, moja koleżanka to ma chyba e. Bo ma na prawdę wielkie piersi :tak::shocked2:

Serg nawzajem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry