• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth: a dziękuję bardzo. Na szczęście córka mi jeszcze udostępniła, bo akurat znajomych nie było :)))

Kocurku - hahahaaaa :))))))))))))))

Sezon rozpoczęty znaczy się :)

Jeju, jeju.... chyba zamknę oczy :)))))

reklama
to chyba tylko ja dzis nie dzialam.. [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

Tak mademoiselle i mama A zatem zaczynamy!! :-) i to z przytupem!!! :-D

Eeeej jak to mamuś a ja myślałam, że TY kochana świecisz tu przykładem!!! :-D

MADE- nie zamykaj oczków no co Ty;-)
KOCUREK- tak,ja zrobie 100 brzuszkow ale w seriach 25 pol minuty odpoczynku 25 itd...

i pewnie,ze zaczynamy z przytupem-ja dzis pelną piersią ( no moze przesada bo mam 75b wiec to raczej wypustki :)) ) odetchnelam jak zobaczylam nowy kalendarz a tak 2011 rok-cudownie ,ze ten 2010 juz za nami!!teraz nowe sily,plany i nadzieje:tak:

MADE,MARY-BETH- eeeeeee nie chce mi sie [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]
KOCUREK- ja teraz zachodze w ciąże -mam tydzień po owulce i wlasnie sie dzidzia zagniezdza-optymistka ze mnie co.....i dlatego jakoś o pająku nie myśle

Ostatnia edycja:
mama Ty sie ze mną nawet nie waż mierzyć na rozmiary !!!! - 75b to ja miała przed ciążą, a teraz to chyba zastraszające 75a haha!!! :-D To jak Ty masz wypustki to ja wypryski hihi... Nie moge się doczekać jak będę w ciąży i podaruję mojemu kochanemu trochę więcej uciechy hehehe :-) :-D

Łomatko alem się uśmiała... :))))

mama - i takie myślenie niech Cię nie opuszcza !

A ja teraz Kochane idę na partyjkę Scrabbli :)))) trzymajcie kciuki, bo już dzisiaj przegrałam (((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry