• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KINGA- Wy tez tak sie byczycie????
ja mam juz dość i chce zeby byl poniedzialek ,mąż do pracy,dzieci do przedszkola..niech wszystko wraca do normy....:)

PALEMKA-Ty wiesz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co!!!moze akurat a moze @ bedzie wczesniej-niewiadomo,ale &&&&&&&&&&&&& moge siebie potrzymać..
a slodkie juz wysylam DHLem-pierniki w czekoladzie,czekoladki,bombonierke,makowca,marcepana-co chcesz?????????:))

gdzie jesteś Kocurku?? [FONT=&quot]
o035.gif

[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maaaaaaaamaaaaaaaa - zrobiłaś mi smaka, zaraz sobie zaczne wlosy z głowy rwać !!!!!!!!!! Chec chce wszystko zjem !!!
Mąż mnie ciągnie do knajpy,a mi sie nie sce zimno, pizga wieje, buuuuu ..... no ale moze by tam coś słodkiego dla mnie mieli !!!

PALEMKA- a dziewczyny albo leczą kaca [FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT]albo spalają kalorie [FONT=&quot]
p005.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
n050.gif
[/FONT]

Mama - a samopoczucie jak tam?
Kinga - nawzajem, kochana! :-)
Palemka - hej! :-) Ja dziś mam chcicę na spaghetti! :-D Ale mogę Ci podesłać też kurierem ciacho czekoladowe, bo mam w lodówie, a jakoś mi słodkie nie podchodzi!

mary beth czesc!!! A ty odpoczelas cos w te swieta??? Bo ty nic tylko pracujesz. Co tam u ciebie w ogole slychac??? Jak staranka???

MARY-BETH- samopoczucie "normalne"

[FONT=&quot]
k060.gif
[/FONT]
37
36,8
wczoraj 37
a dzis 36,9
ani w tą ani w tą narazie-zobacze jak bedzie jutro...

czasem boli ten lewy jajnik czaaaaasem prawy,czasem podbrzusze i tyle...no i brodawki bordowe,ale nie wiem czy to po tamtej ciąży nie zostalo:sorry2:

a ciacho czekoladowe to i mi wyślij [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]

PALEMKA- idz ,jak mąż ciągnie-a tam na pewno bedzie szarlotka na cieplo [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

mary beth czesc!!! A ty odpoczelas cos w te swieta??? Bo ty nic tylko pracujesz. Co tam u ciebie w ogole slychac??? Jak staranka???

Cześć Amalfi - kope lat! :tak: Nic nie odpoczęłam... :baffled::shocked2: Siedziałam tyle w robocie i użerałam się z klientami-kretynami, że już nie wiedziałam jak się nazywam... A w Święta masę jeżdżenia do rodzinki mieliśmy, więc pobudki, wszystko na szybko... Ale Święta bardzo udane i rodzinne były! :tak: A jak u Ciebie? U mnie chyba skończy się na CLO, bo już 10 mies. mija dziś odkąd się staramy i nic... :nerd::confused::shocked2::sorry2::sorry2:

MARY-BETH- samopoczucie "normalne"

[FONT=&quot]
k060.gif
[/FONT]
37
36,8
wczoraj 37
a dzis 36,9
ani w tą ani w tą narazie-zobacze jak bedzie jutro...

czasem boli ten lewy jajnik czaaaaasem prawy,czasem podbrzusze i tyle...no i brodawki bordowe,ale nie wiem czy to po tamtej ciąży nie zostalo:sorry2:

a ciacho czekoladowe to i mi wyślij [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]

Mamuś - czekaj spokojnie do przyszłego tygodnia! Masz wizytę u swojego ginka jakoś niedługo? Wiesz, ze ja Ci życzę tego, o czym marzysz! :tak::tak: Ale najważniejsze nic się nie nakręcać, bo potem żal i ból... Oby Ci już tym razem Bóg tego oszczędził, kochana! :tak:

Ja zamówiłam moje spaghetti i już do mnie jedzie! :-D:-D:-D Teraz pobyczę się przy "Shreku" w oczekiwaniu na żarełko! :laugh2:

Ostatnia edycja:
mary beth widzialam ze udane swieta na fb, to idz po to clo do ginka nie warto czasu marnowac. Ja troche odpoczelam szef dzis zamknal biznes i w drugi dzien swiat tez, pierwszy raz od 30lat. Napisalam mu smsa ze kocham recesje, hehehe. Ludzie nie przylaza, utargi srednie..

reklama
MARY-BETH- dziekuję:) ja sie nie nakręcam tylko wierzę...a jak bedzie to za tydzien sie wyjasni a moze troche jutro -zobacze jak tempka...

a Ty szamaj spagetti-tez bym zjadla-spagetti carbonara ,ale u nas knajpa nie czynna dzis [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]

KOCURKU- no cześć ,jak tam impreza,loki wytrzymaly???czekam tu na Ciebie i wolam a Ty pewnie spalaś [FONT=&quot]
b030.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry