mama05
prrrryy szaaaalona :))
KINGA- Wy tez tak sie byczycie????
ja mam juz dość i chce zeby byl poniedzialek ,mąż do pracy,dzieci do przedszkola..niech wszystko wraca do normy....
PALEMKA-Ty wiesz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co!!!moze akurat a moze @ bedzie wczesniej-niewiadomo,ale &&&&&&&&&&&&& moge siebie potrzymać..
a slodkie juz wysylam DHLem-pierniki w czekoladzie,czekoladki,bombonierke,makowca,marcepana-co chcesz?????????
)
gdzie jesteś Kocurku?? [FONT="]
[/FONT]
ja mam juz dość i chce zeby byl poniedzialek ,mąż do pracy,dzieci do przedszkola..niech wszystko wraca do normy....
PALEMKA-Ty wiesz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co!!!moze akurat a moze @ bedzie wczesniej-niewiadomo,ale &&&&&&&&&&&&& moge siebie potrzymać..
a slodkie juz wysylam DHLem-pierniki w czekoladzie,czekoladki,bombonierke,makowca,marcepana-co chcesz?????????
gdzie jesteś Kocurku?? [FONT="]
[/FONT]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mogę Ci podesłać też kurierem ciacho czekoladowe, bo mam w lodówie, a jakoś mi słodkie nie podchodzi!

Nic nie odpoczęłam... 
Siedziałam tyle w robocie i użerałam się z klientami-kretynami, że już nie wiedziałam jak się nazywam... A w Święta masę jeżdżenia do rodzinki mieliśmy, więc pobudki, wszystko na szybko... Ale Święta bardzo udane i rodzinne były!