• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane, ja na ten nowy rok czekam z utęsknieniem już od bardzo dawna... Nawet na święta tak nie czekałam, jak na dzisiejszy wieczór...

Bardzo się z Wami związałam w tym roku i to chyba jedno z nielicznych pozytywów, jaki mnie w nim spotkał. Dlatego też wierzę, że 2011 będzie lepszy, o niebo LEPSZY :tak: Bo przecież każda z nas nie jedną godzinę przepłakała, nie jeden dzień martwiła się o to, co będzie jutro, wyczekiwała pozytywnych wiadomości, poprawy sytuacji, II kreseczek na teście... Tyle było zawodu i rozczarowań. Czas się wreszcie od tego odciąć, zapomnieć, wierzyć, że Przyszłość jednak ma dla nas lepszy scenariusz :tak: I że ta "Przyszłość" zaczyna się jutro! Po co zwlekać? W końcu i na nas przyszedł czas, Misiaki! :tak: :laugh2:

I dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów... :* :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Pieczeń, kebaby, ciasto , sałatka - gooooootooooooweeeeeeeeee !!! O 20 idziemy do znajomych !!! Oj dziś się nabzdryngolę !!!
mamito - dzikuju za Twoje wsparcie !!! Verrrrrrrrrrrrryyy !!!;-)

Mąż mi gdzieś zniknął, za chwile wszystko zimne będzie !!!!!!!!!

Serg masz talent do składania wzruszających życzeń! Cieszę się, że dziś jestem z Wami, bo mi się udziela świąteczny nastrój i jakiś taki mały cień nadziei na ten przyszły rok...Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi!!! :)))

Palemka tak jak było umówione - razem pijemy :)) Co Ty dziś pijesz? Ja sobie kupiłam dobrą wódeczkę i będę piła drinki z sokiem bananowym (tymbark zielony banan) - te drinki są super, bo w ogóle nie czuć alkoholu, a że ja alkoholu nie lubię to mi to pasuje :)))

Mama strach przed dołkiem jest naturalny, ale też nie da rady się nie nastawiać na fasolkę - trzeba każdą fazę cyklu chyba zaakceptować - a w razie dołka jesteśmy my! Ale może już te dołki raz na zawsze nas zostawią! Dziś można mieć takie życzenia no nie??

Madem ja sobie też sprezentowałam testy owulacyjne, ale się pogubiłam kiedy zacząć robić, powinno być 10 w paczce :)) A Ty kupowałaś w aptece czy na allegro?

Kocurku a Ty co dziś wieczorem robisz???

I jeszcze wtrącę swoje prozaiczne pytanie - czy tego dupka mogę łykać raz dziennie od np. 16 dc. do 25 dc.? Tak sobie wywnioskowałam z ulotki i z tego co na necie znalazłam, ale jest zbyt wiele opcji i nie wiem którą wybrać.

lil - kupowałam w aptece, i też się uśmiałam, bo zjeździłam pół miasta za nimi, sobie wyobrażacie co się będzie działo ? :))))))))))) Dostałam w ostatniej otwartej aptece, chciałam dwie paczki, ale była ostatnia, pani chyba wyczuła te moje starania, bo po sekundzie zapewniła, że w poniedziałek sprowadzi :)))) kochana kobieta.
Co do testów, to zależy jak długi masz cykl lil, ja mam 28 -30 dniowe, i zaczynam od 11 dc, ale zakupię sobie jeszcze jedno pudełeczko, w razie gdyby się owulacja przesunęła.
Mimo wszystko, ogłaszam, ze starania rozpoczęte !

kocurku - jak będziesz zalewać trzecią kawę, to krzycz głośno - dołączę z wielką chęcią :)))))

LIBBY- dzieki i wzajemnie:tak:
MADE- najwazniejsze ze znalazlaś te testy i niedlugo zaczniesz używać.

pranie rozwieszone ,biore sie za makowca.
ja też chetnie napije sie kawusi [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT]

PALEMKA- ale pyszności u Ciebie :tak:

pogadalam z Wisieńka [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]
u Niej przeprowadzka i meblowanie na calego

To ja też może coś zrobię pysznego :))) Specjalność kuchni: żeberka w miodzie....
Wejdę później, co tak tu będę sama.... ? :)))))))))))) mój Pan drzewa rąbie, będzie ciepło :)))) chce mnie jak nic.... rozebrać !

Idę !

MADE- [FONT=&quot]
hahabw6.gif
[/FONT] no i [FONT=&quot]
e023.gif
[/FONT] już teraz,zebyś byla gotowa jak juz sie cieplo zrobi :))

SERGEEVNA- papa kochana ,dlatego ja bylam z rana na zakupach :)

reklama
Kochane, ja siedzę w garach, więc pewnie nie będę już dziś zbyt często na BB, ale ściskam Was noworocznie! :-)

@ nie ma, 36 dc dziś, a ja bym chciała, żeby tym razem głupia @ mnie nie zawiodła i przylazła w terminie, nie robiąc mi złudnych nadziei... :eek::zawstydzona/y::shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry