• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK-SOL WLASNIE DZWONILA- polozna twierdzi,ze to wody rzekome ...kaza czekac na rozwoj sytuacji,dostaje wkladki ,wymienia je ,leci z niej a ma czekac...mowi ,ze polozne sa dzis na nocce do bani a lekarze git...
rozwarcie ma na 1cm..
mowi ,ze pol nocy bedzie chodzić ,zeby sie ruszylo!!!:) cala Sol.

czekamy co dalej...
bede na biezaco pisać.

WIOLKA- najwazniejsze ,ze juz jest decyzja :))ukochać Iwonkę:)

reklama
KOCUREK-SOL WLASNIE DZWONILA- polozna twierdzi,ze to wody rzekome ...kaza czekac na rozwoj sytuacji,dostaje wkladki ,wymienia je ,leci z niej a ma czekac...mowi ,ze polozne sa dzis na nocce do bani a lekarze git...
rozwarcie ma na 1cm..
mowi ,ze pol nocy bedzie chodzić ,zeby sie ruszylo!!!:) cala Sol.

czekamy co dalej...
bede na biezaco pisać.

WIOLKA- najwazniejsze ,ze juz jest decyzja :))ukochać Iwonkę:)
trzymam mocno tylko troche data do bani bo z 31 grudnia no ale może Sol uda się urodzić 00:01 01 stycznia :):)

KOCUREK- ja tez przezywam i jogurtu dokonczyc nie moge:):)))

LOPOP- pisz tu z nami kochana :))no wlasnie,może Emi poczeka troche jeszcze...

hej
ale newsy tutaj!
SOL RODZI - Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))
a ja jej mowilam ze jak nie 24 to w sylwestra!!!! :)
myslicie ze urodzi 31 czy juz po polnocy czyli w 2011 ????????????????????????? :) ALE NUMER! chyba nie ma bardziej 'rozterkowej'daty!
zmieni sie jej rocznik - jak mojemu synkowi tylko ze moj z 22.12 zaamist 5.01 wiec sporo brakowalo!
ale szok :)
SOL : 3mamy kciuki kochana!!!!! a moze jeszcze przed polnoca i urodzi 30 tego? :) no szok.... nie zasne :)

najgorsze ze juz nie zajrze bo komp u babci w pokoju synka ktory za 20-30min idzie spac!!!! no nic, zajrze jutro po 9 :)

palissa : gratuluje!!!!

wiolka : super nowina! jeszcze mozesz zadziaalc w marcu i bedzie grudniowa dzidzia a jak nie to poczatek 2012! tez fajnie! ja tez coraz bvardziej nastawiam sie wlasnie na ten okres bo nie wierze ze zajde od razu w 1 lub 2 cykle( grudzien chora na antybiotyku) styczen ozulka w polscem, luty : maz na 3 roznych delegacjach wiec cholera wie czy sie trafi hehehe no i pozostaje marzec :)

milego wieczoru wszytskim! papatki!

JOSEPHINE- ja tez nie pospie bo co chwile bede lukać na telefon:tak::tak::tak::tak:mysle ,ze dzis 30.12 nie urodzi-za male rozwarcie,ale jutro kto wie..a jak Jej podadzą oxy tooooooo;-):-D:-Dciekawe komu bedzie do śmiechu:sorry2::-D
bo jak z Nia rozmawialam to śmiala sie co chwile-szalona koza:-D:-D

KOCUREK-:rofl2::-):-):rofl2:

Kurczę... no kurczę... jak to tak może być, Sol ma ubaw po pachy a mi marzną łapki z emocji!!!!!

No własnie lopop ja myślę, że około północy będzie akcja, że ho ho !!! No najpóźniej jutro do południa!!!

reklama
KOCUREK- no widzisz,cala Sol-my sie denerwujemy z Nią a Ona ma spokój:):))

LOPOP- ja tez pamietam jak wstawiala test a tu masz....leci ten czas,ze ja pierdziele..:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry