• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle Ty widzisz to co ja - Sol sobie z a s y p i a z nudów!!!!!! A ja już tyle krzyku narobiłam.... :)))

a propos dymka - to drugiego wypuściłam mając 26 lat, czyli prawie 9 lat temu ;-)
Ale żeby nie było, że całe życie byłam taka znowu grzeczna - skarbka dostałam w prezencie parę miesięcy przed maturą :)))

Ostatnia edycja:
SOL- wiem ze z Karolą nie pojedziesz,chodzilo mi o to ,zebys w ogole pojechala bo pisalaś ze juz kombinujesz zeby nie jechać...ale skoro mąż wrocil to....szerokiej drogi w tą slizgawice i powodzenia

juz niedlugo przytulicie Emi!!

MADE- no teraz przez krotki czas nikt nam po lapach nie da jak napiszemy post pod postem:-p;-)

KOCUREK- cala Sol:-D:-D

no i wszystkie czekamy w napięciu na rozwój sytuacji :):):))
ja robie kolacje dzieciom.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny zycze wam szczesliwego nowego roku i wszystkiego naj naj ....moze mnie pamietacie jeszcze? ja pare dni temu napisalam na watku 2010 wesolych swiat noi ze nie jestem w ciazy,,poniewaz ostatni monitoragio u gina sie skonczyl nie przyjemnie,,oczywiscie musialam brac tabledki clomid na ovulke noi puzniej mi patrzyl czy cos sie dzieje pecherzyki byly w 11 14 16 dniu noi za 3 razem powiedzial ze kupa z tego poniewaz nie utrzymalo sie to bylo 14stego grudnia,,,,,ryczalam jak glupia ze sie nie udalo wysyla mnie do firenze do centrum nie plodnosci mam na 10 styczni .....dluga historia moja!!!!moze cos zrozumiecie...dzisiaj 5 dzien co mi sie spuznia noi 1 godzinke temu zrobilam test noi pozytywny zobaczcie same...jak to mozliwe????????' DSC02530.JPG

Heloł co ja czytam ?? Sol no nareszcie.... czekamy z niecierpliwością!!!
Co do rzeczy których ciężko sobie odmówic to ja myślałam... ale o czymś innym:zawstydzona/y:
No nie ważne!!! Jednym słowem zaraz będziemy po porodzie:-) o ile Sol nie zdecyduje, że jednak jeszcze coś naskrobie na porodówce swoim forumowym koleżankom :-)
Mama a już myślałam, że jednak odpuścisz...ale w gruncie rzeczy to chyba bym sama zapytała czy już latałaś z odkurzaczem....:-)

DSC02527.JPG
czesc dziewczyny zycze wam szczesliwego nowego roku i wszystkiego naj naj ....moze mnie pamietacie jeszcze? ja pare dni temu napisalam na watku 2010 wesolych swiat noi ze nie jestem w ciazy,,poniewaz ostatni monitoragio u gina sie skonczyl nie przyjemnie,,oczywiscie musialam brac tabledki clomid na ovulke noi puzniej mi patrzyl czy cos sie dzieje pecherzyki byly w 11 14 16 dniu noi za 3 razem powiedzial ze kupa z tego poniewaz nie utrzymalo sie to bylo 14stego grudnia,,,,,ryczalam jak glupia ze sie nie udalo wysyla mnie do firenze do centrum nie plodnosci mam na 10 styczni .....dluga historia moja!!!!moze cos zrozumiecie...dzisiaj 5 dzien co mi sie spuznia noi 1 godzinke temu zrobilam test noi pozytywny zobaczcie same...jak to mozliwe????????'Zobacz załącznik 313238

reklama
pallissa nie ma przepuśc idź jutro na beta.... przecież jak wół widac...skoro ja ślepa i widzę, to jasny gwint ciąża jest tak:-) GRATULUJĘ widzicie mówiłam, że cud za cudem teraz nas czeka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry