• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama my z Serg i Mają idziemy łeb w łeb z płodnymi :-)

Serg nie ma sprawy :-)

Kochane, muszę uciekać kąpać mojego Urwiska :-)

reklama
PSZCZOLKA- fajnie,jak tak sie w kilka idzie razem leb w leb:)))zawsze to dodatkowe wsparcie..
ja ide razem z Nikusią :)

NO ja koncze kakao ide pod prysznic i obejrze cos z Tomem....

papaśki babki i do jutra!!

Jejciu , ale słodka ta "nasza" Emilcia, coraz bardziej mi się , to imię podoba !!!

Ale się tu gwarno zrobiło .... Co do rozmiaru biustu, to ja się chowam ... pszczółka - ale pocieszyłaś mnie ztym powieększeniem się biustu po ciąży ... czyli jest nadzieja ...:tak:

no ja mialam zwykle 80c a w ciązy sie powiekszyły do 85e ale po karmieniu z takich fajnych okraglasków stały sie jakies takie długaski i teraz na moim wielkim brzucholu lezą a nie stoja... hehehe... stoją to właściwie tylko jak myje podłoge na czworakach hehehe... ale jestem głupol...:szok::szok::szok:

Witam wieczornie. emi sliczna niunia. ja mam 6d.c. testy przyszly ale nie bylo nikogo i jutro musze odebrac i zamierzam testowac od 9 dnia. Jakos tak.

Aha mama - z jakiej firmy testy kupujesz ????????
czesc pysia - a Ty jakie te testy kupiłaś ??????? JA chyba tez sie wyposaże na nastepny cykl ...

reklama
Sergi buziak ;*
Nagapalma kupilam z apteki internetowej. mialam z allegro i albo nie mam plodnych albo zle stosowalam albo sa beznadziejne bo nie byly pozytywne jak pare miechow temu uzywalam. slyszalam ze z allegro jednak nie warto

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry