Hej Dziewczynki :-)
Kocurku udanego seansu w kinie :-) skąd jesteś, że jedziesz do katowic? Ja z Bielska-Białej :-) może nie daleko od siebie mieszkamy.
Witaj
Mama ja mam takie same testy owu jak Ty z domowego laboratorium i też płaciłam 20 zł. Jak tam u Ciebie dziś samopoczucie? Wiesz, ja też tak jak i Ty czekam żeby wszystko wróciło do normalnego trybu, czyli my do pracy a Mała do żłobka :*
Pysia nie dziwię się, że z łózeczka Ci się nie chce wychodzić, casem jest dobrze tak poleniuchować i nic nie robić :-) odpoczywaj ile się da :-)
Maju tak, zrobiłam pierwszy test wczoraj bo czułam, ze mam już śluż płodny, ta druga kreska wyszła jaśniejsza, więc jeszcze do owu trochę jest. Dziś robię drugi. Co do godziny to trzeba między 10 a 20. Mama pisała że najlepiej 16-18, ja zrobiłam o 16 i następne trzeba o tej samej godzinie, i nie pić 2 godz. wcześniej. Daj znać jak zrobisz, dobrze? :-)
Maran cześć Kochana, dzięki za fluidki, łapię :-) Co do snu to rzeczywiście szkoda, że w nocy nie mozesz spać, ja miałam podobnie, że najlepiej w dzień, ale jak Alicja nie śpi to nie dasz rady zostawić jej samej. Może jak mężuś będzie w domu w któryś dzień, to zajmie się Malutką a Ty sobie pośpisz :-) Trzymam &&&&&&& żebyś spokojnie doczekała rozwiązania i by wszystko było dobrze u Ciebie :-)
Ewcia witaj :-) mam nadzieję, ze u Ciebie wszystko dobrze, że i dzidzia ma się dobrze i Ty :-)
Josephine jak mija urlopik? Wyczytałam, że jesteś w Inowrocławiu :-) mam tam koleżankę, poznałyśmy się w Irlandii ale na razie kontakt nam się urwał

co do Emilki, to masz rację - jest śliczna :-)
Mlodam hej :-) wiadomo, że nastroju mogłaś nie mieć, ale fajnie że posiedzieliście razem z mamą i dobrze że tamten rok już za nami. Nowy Rok przyszedł i będzie lepszy :-)
Mama a czy Sol sie nie wkurzyła, że tamto zdjęcie Emilki wstawiłam???