• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wszystkim :)

pszczolka : dzieki za wstawienie zdjecie emilki
JEST SLICZNA!!!!!!!!!!!! i ta slodka czuprynka huuuuuuuuum :**********************

dziewczyny ja powroce na chwile wieczorem, maly idzie drzemac a pozniej jedziemy w gosci :)

milego dnia!

KINGA : testowalas ????????????????? :)

reklama
cześć laski :-)

jak tam się czujecie po Sylwestrze? ja siedziałam z K w domku z mamą, jakoś tak aani nastroju, ani chęci na zabawę, zresztą jak się bawić w naszej sytuacji. ale mam nadzieję, że u Was się działo że hej ;-)

wczoraj przebyczeliśmy cały dzionek, a wieczorkiem skoczyliśmy do mojej siostry :-)
idę poczytać co tak wczoraj namiętnie klepałyście :-)
SOL co tam u Was? Śliczna ta Twoja córcia, ściskam :-)
Kinga jak tam testowanko? dobrze doczytałam?

Ostatnia edycja:
witaj młodam
ja na sylwestra sama byłam bo mąz w pracy wiec tez nie obchodziłam... popatrzyłam co w TV zapodają i o 00:00 zadzoniłam do męza... a później położyłam sie do łóżka poleżeć bo ze spaniem coraz gorzej wiec leże po pół nocy i tylko patrze jak sie godziny zmieniają a rano zasypiam i jakbym sobie pospała to wówczas Ala wstaje i mnie budzi i też każe wstawać i mów:"mama wstawaj, już poranek" no wiec chodze niewyspana jak zombie... w południe próbuje kłaść sie z Ala spać, ale z tym spaniem w dzień też różnie bywa, czasem zasne czasem tylko sie kręce...

witam wszystkie z ktorymi sie nie witalam:tak:

mam nowa fotke Sol z Malą-zapytalam czy moge wstawić-czekam na odpowiedz:tak:
napisala ze wszystkie nas pozdrawia i jutro wychodzą:tak::tak:

ja sie biore za obiad:-p

Sol odpisala,ze moge wstawić wiec poczekam na Pszczolke i wstawi.
napisala jeszcze ,ze wleci do nas jutro jak juz uśpi Karole.Marcin nie wstawi fotek bo jest z Karolą u rodziców.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :-)

Kocurku udanego seansu w kinie :-) skąd jesteś, że jedziesz do katowic? Ja z Bielska-Białej :-) może nie daleko od siebie mieszkamy.

Witaj Mama ja mam takie same testy owu jak Ty z domowego laboratorium i też płaciłam 20 zł. Jak tam u Ciebie dziś samopoczucie? Wiesz, ja też tak jak i Ty czekam żeby wszystko wróciło do normalnego trybu, czyli my do pracy a Mała do żłobka :*

Pysia nie dziwię się, że z łózeczka Ci się nie chce wychodzić, casem jest dobrze tak poleniuchować i nic nie robić :-) odpoczywaj ile się da :-)

Maju tak, zrobiłam pierwszy test wczoraj bo czułam, ze mam już śluż płodny, ta druga kreska wyszła jaśniejsza, więc jeszcze do owu trochę jest. Dziś robię drugi. Co do godziny to trzeba między 10 a 20. Mama pisała że najlepiej 16-18, ja zrobiłam o 16 i następne trzeba o tej samej godzinie, i nie pić 2 godz. wcześniej. Daj znać jak zrobisz, dobrze? :-)

Maran cześć Kochana, dzięki za fluidki, łapię :-) Co do snu to rzeczywiście szkoda, że w nocy nie mozesz spać, ja miałam podobnie, że najlepiej w dzień, ale jak Alicja nie śpi to nie dasz rady zostawić jej samej. Może jak mężuś będzie w domu w któryś dzień, to zajmie się Malutką a Ty sobie pośpisz :-) Trzymam &&&&&&& żebyś spokojnie doczekała rozwiązania i by wszystko było dobrze u Ciebie :-)

Ewcia witaj :-) mam nadzieję, ze u Ciebie wszystko dobrze, że i dzidzia ma się dobrze i Ty :-)

Josephine jak mija urlopik? Wyczytałam, że jesteś w Inowrocławiu :-) mam tam koleżankę, poznałyśmy się w Irlandii ale na razie kontakt nam się urwał :zawstydzona/y: co do Emilki, to masz rację - jest śliczna :-)

Mlodam hej :-) wiadomo, że nastroju mogłaś nie mieć, ale fajnie że posiedzieliście razem z mamą i dobrze że tamten rok już za nami. Nowy Rok przyszedł i będzie lepszy :-)

Mama a czy Sol sie nie wkurzyła, że tamto zdjęcie Emilki wstawiłam???

PSZCZOLKA ja teraz non stop sie lenie i az mam dosc chwilami. za dobrze mi chyba. bedziesz robic owulacyjne testy? MAMA To czekamy na fotke sol z emi =)

Good Afternoon Dziewczynki ;-)

Co słychować u Was? Jak mija dzionek?... :-)

Pszczółka jak staranka? :-D
Mama co na obiad dzisiaj? :-)
Pysia ja też mam jeszcze tryb "leniwca" włączony ;-) A urlopu jeszcze tylko kilka dni... :dry:

A zdjęcie słodziutkie :-D :-D

Ostatnia edycja:
PYSIA- cześć kobietko :))
PSZCZOLKA- nie,mam Jej pozwolenie wiec spoko :tak::-)

SERGEEVNA- nuugetsy z kurczaka ,ziemniaki i surówka z kiszonej kapuchy:tak:zapraszam:-p
u gory masz zdjęcie Emi:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry