• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZOLKA- oj mam nadzieje kochana,mam nadzieje...ale w sumie to nic takiego nie czuje szczegolnego...wodnista wydzielina jest ,sutki takie bordowe,tempka jak napisalam ,szyjka wysoko i nerwy mam troche...apetyt normalny..

a Wy dzialajcie-przyjemnie i owocnie -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

reklama
PSZCZOLKA A ja u siebie nie widze plodnego sluzu ho ho albo ja sie nie znam
MAMA tez licze na ten rok. mam nadzieje ze doczekam sie dwoch krech.

SERGII-Tobie wychodzi z cyklu ,ze w 17d.c. powinna byc owulka wiec tempka jak najbardziej oki a jajniki w jednym cyklu czujemy a w innym nie i to też niestety normalne...

SERGII-Tobie wychodzi z cyklu ,ze w 17d.c. powinna byc owulka wiec tempka jak najbardziej oki a jajniki w jednym cyklu czujemy a w innym nie i to też niestety normalne...

Ale ja się boję, że skoro ich nie czuję, to znaczy, że nie pracują w tym cyklu tak jak trzeba... :-( No w poprzednim dla porównania to naprawdę dawały do wiwatu ostro, a teraz cisza... :-(

Mama ja się nie dziwię, że się denerwujesz, ale my tu jesteśmy z Tobą, a na objawy to może za wcześnie jeszcze :-)

Pysia śluz płodny jest taki szklisty i rozciągliwy, najlepiej sprawdzić to na papierze toalet. A znalazłam ostatnio fajną książkę, zaraz prześlę Ci link :-)

jak sie robi dzieci

Serg każdy cykl jest inny i w tym niekoniecznie musisz czuć jajniki a mogą pracować :-)

SERGII- bedzie dobrze-musi być ..nasza Bibinka czula jajniki tylko 2 dni-jest pierwszy cykl na Clo i tez sie martwila i co???????w 11 d.c. miala juz pechol 23 mm czyli tuż przed peknięciem-takze dzialaj i nie myśl o tym ,ze ich nie czujesz-one sobie poradzą:-D:-D:-D:-D

PYSIA- przy 27 dniowych od 9 d.c. bedzie dobrze jak bedziesz testować owu.

PSZCZOLKA- pewnie,ze za wczesnie na objawy a my baby to bysmy chcialy objawy juz na drugi dzień po owulce:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
PSZCZOLKA jak bede w domu to obkukam tego linka ;) MAMA Z tymi moimi cyklami to nie wiem ajajaj. mam nieregularne

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry