• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZOLKA dzieki za wstawienie fotki, Sol slicznie wyglada z corcia
Mama witaj kochana
SERGI ja jeszcze mam miesiac lenistwa

reklama
Emilka jest cudna :-)

Pysia trzeba czasem sie polenić ;-) będę używać testów, wczoraj zrobiłam pierwszy :-) Pysia, a co tak masz miesiąc leniwca???

Serg a staranka w toku ;-) a jak u Ciebie?

Mama pyszności masz na obiad, aha, to dobrze że Sol Ci pozwoliła bo już sie wystraszyłam :-)

SRGII- juz nakrywam i dla Ciebie ...:)
ciesze sie ,ze jutro poniedzialek ,ze dzieci pojda do przedszkola a mąz do pracy bo juz 10 dni jestesmy razem ,pogoda do bani ,ani wyjść nie ma jak,wiec niech wszystko juz wraca do normy ..

ja bede robic testy owu w nastepnym cyklu jak teraz sie nie uda i mam nadzieje,ze w koncu cos zadziala bo juz też ręce rozkladam na tą niemoc...

Pszczolka nie tylko miesiac ale i dwa mam lenistwa. i chwilami mam az dośc. chyba mi za dobrze ;) ktory to masz dzien cyklu? ja 7my

PYSIA- lenistwo od pracy ,ale nie od starań,co ???;-):-)
PSZCZOLKA- zapytalam Sol wiec sie nie stresuj kochana:rofl2:;-)Sol wie ,ze ja nie umiem wstawiać,ale wiadomo,ze mogę poprosic ktorąś z Was:tak:

MADE- jak tam Skrable-mam nadzieje,ze nie przegralaś:-p;-)
PALEMKA- where are You????????????:-D

Pysia Wykorzystuj ten czas błogiego lenistwa dla siebie bo jak dzidzia przyjdzie na świat, to już nie będzie tyle czasu :-) a tego Ci życzę - Dzidzi :-) ja mam dziś 10 dc, wczoraj zrobiłam pierwszy test bo bierze się pod uwagę najkrótszy cykl z trzech ostatnich m-cy, a śluz płodny też mam od wczoraj.

Mama mam nadzieję, że nie będziesz potrzebować testów:-)

PYSIA- pewnie,ze nowe nadzieje-bardzo licze na ten rok :)
PSZCZOLKA- dzieki.
jak masz śluz plodny to dzialajcie-juz chlopaki mają dobre warunki do przerycia i wędrowki :))

JA MAM dziś 20d.c. temp.37.
ja mam cykle 25,26 dniowe czaaasem 27-wiec jeszcze tydzień czekania.

Mama to czekanie to najgorsze, bo nie wiadomo co to będzie, ale liczę na Ciebie, że za tydzień mi zdjęcie wyślesz teściku z dwoma grubaśnymi II i je wstawię :-) trzymam &&&&&&&

U mnie to na razie najprzyjemniejsza część cyklu ;-)

reklama
Pszczółka no my też działamy ;-) Dzisiaj w nocy się położyłam o 2:30 ;-) hihi :-D
Mama mam nadzieję, że teściki owu nie będa potrzebne :tak: A jak się czujesz? Jak temperatura dzisiaj? :-) U mnie wczoraj nie była mierzona, bo byliśmy w gościach i nie było jak po sylwestrze a poza tym alkohol i nieprzespana noc... ;-) A dzisiaj zmierzyłam i ZNOWU 36,2 ! Cały czas mam taką tempkę odkąd zaczęłam mierzyć, a dzisiaj już 14dc u mnie i w poprzednim cyklu tempka "skakała" o jedno, dwa oczka, a teraz jest IDENTYCZNA :confused: Niby wiem, że tak może być i że w sumie to dobrze, ale z kolei też nie czuję wogóle jajników ani brzuszka... :-( A w poprzednim cyklu już wariowały o tej porze... :sad:
Pysia a który dzień cyklu u Ciebie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry