• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam i ja tą wieczorową porą w Nowym Roku!
Oczywiście wszystkim WAM kochane życzę spełnienia marzeń ,aby ten Rok był lepszy i w ogóle wszystkiego naj.

Dojrzałam zdjęcie Emilki ;-) Boska ta nasza mała :-) to już drugie dzieciątko ze staraczek 2011 ;-)
Więc dziewczyny spinać pośladki żebyście jeszcze w 2011 nam tu urodziły ;-)

A u mnie powoli powoli bardzo powoli do przodu... dopiero 28tydzień mi jutro stuknie , a już wszystko chciała bym mieć za sobą.
Zresztą powoli siły mi brak :-( Nikola znów się buntuje i brzuszek się stawia o wiele zbyt często :-( do tego boli :-( więc w poniedziałek zaliczę lekarza. Chyba ,że przejdzie. Do tego fatalnie się czuje po Fenoterolu ,a tabletki na efekt uboczny nie działają jakoś :-(
Niech ktoś palnie mnie w łeb i obudzi za hmmmm jakieś dwa miesiące...
Przepraszam ,że tak tylko o sobie ,ale jakoś weny brak...

Kocurek wita o poranku :-) i życzy wspaniałego dnia!!

My dziś do Katowic się wybieramy do IMAXa na "Throna" :)))))
mama - MOIM samochodem i JA prowadzę :-D (Ale tylko dlatego mi się tak fartnęło, bo G. kończy właśnie pracę z jedną firmą i musi auto na dniach zdać bez szwanku, więc chuchamy na zimne...)
marcepanku oooj... głowa do góry i walczysz dalej ;-) :tak:
marantha :rofl2: wylądowałam pod stołem po prostu!!
pysia hej! ostatnio tom Cię chyba w zeszłym roku widziała...!! :-D

Do zobaczenia wieczorkiem pewnie!

Ostatnia edycja:
cześć i ja na chwilke wlatuje..

KOCUREK- no to dzień bedzie mily skoro prowadzisz-super,przyjemności w kinie:tak::-D

MARAN- ja też spadlam z krzesla:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmopem myj podlogi to nie bedą staly..:rofl2:

PYSIA- cześć kochana:tak:

MAJQA- cześc;-)

PALEMKA- ja testy z firmy Domowe Labolatorium-5 szt za20 zl czyba ze trafisz promocje to 15zl..

MARCEPANEK- hejka-,ja sie czulam dobrze po fenotoeolu-lek dzialal jak powinien i mi po nim nie bylo..

myslalam ,ze Kinga testowala...........

SOL NADAL NIE ODPISALA...

MAMA witaj. Tez myslalam, ze Kinga juz tu byla z wynikiem :) no nic czekamy :)
Czarny kocurek ano ino ;D w starym roku mnie widzialas :)

A ja musze sie zwlec z lozeczka, a mi sie nie chce. Dzis juz mi sie wydaje ze niedziela bo wczoraj to wciaz myslalam, ze dzis poniedzialek :]

Dzień dobry kobietki, rozgadałyście się wczoraj - dobrze, dobrze, ja niestety musiałam swoje odchorować, od dziś byle do przodu! Doczytałam niewiele - mama tak jest, robimy i rodzimy!
Sol piękności!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!

Marcepanek - razem z naszymi kciukami dasz radę! Jesteś dzielna!!

Pszczółka robiłaś ten test owulacyjny wczoraj? Ja dziś będę robić, ale nie wiem czy o 17 będę w domu, to chyba zrobię wcześniej...

Serg no u mnie chyba też dni płodne i nowe nadzieje :)) Styczeń jest nasz!

Kocurek super dzień przed Tobą!

Dla wszystkich buziaki!!!!!

witajcie babeczki :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla Was wraz z moimi &&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry