• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczynki!

Zobaczylam nareszcie Pieknosci od Sol - GRATULACJE MAMCIA :-D

Nie nadrobie Was dzisiaj, ale pozdrawiam Wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Pszczolka pojutrze zaczne testowac. testy juz kupilam przez apteke netowa słonik. jutro musze z poczty odebrac.

Palemka no problemo ;-) Cieszę się, że mogę pomóc :tak:

Ja teraz zmykam tworzyć artystyczne dzieło do maminego salonu ;-)

Buziaczki i do później :-) :-)

witam się popołudniowo

maran życzę Ci w takim razie przespanej nocki, abyś się bardziej wysypiała i mniej padnięta chodziła. a poza tym, że ja w domku Sylwka spędziłam to jeszcze z psem w łazience te najgorsze momenty, bo mój psiak strasznie szaleje jak petardami strzelają.

pszczółka dziękuję, też mam nadzieję, że ten rok będzie inny, lepsiejszy, i nie tak tragiczny jak ten.

Witam się...

Mnie od wczoraj pobolewało w dole cosik i jak wiem co to są bóle porodowe, to takiego czegoś jeszcze nie miałam...

Dziś rano też dawało znać no i byliśmy na IP, na szczęście wszystko dobrze...
a te dziwne bóle, to najprawdopodobniej Krzyś główką cisnął...

Jak już wychodziliśmy, to nerwy puściły i się rozbeczałam...

a lekarz wziął mnie za histeryczkę, no ale trudno...
wolę kilka razy za dużo pojechać niż raz za mało...

Miłego popołudnia

Sol jakie jesteście piękne ;)

Fajnie ze przypomniałyście te info o mierzeniu tem. ja tez wtym cyklu zaczynam mierzyć. Mam nadzieje ze zrobie to dobrze.

Ewcia, Marcepanek bądźcie dzielne bedzie dobrze;-)

Ewcia pewnie, że lepiej więcej do lekarza chodzić niż za mało! Wcale Ci się nie dziwię i trzymam kciuki!

Mlodam też żyję nadzieją, że ten rok będzie lepszy! Tak właśnie trzeba myśleć i tak będzie :)

Mama - teraz Ty pierwsza w kolejce z testowaniem? Trzymam kciuki! Wiem, że teraz czeka Cię nerwowy czas, ale pomożemy Ci przetrwać!

Palemka - dobrze, że teściki kupujesz - trzeba coś robić :)) Doczytałam, że z allegro lepiej nie kupować. Kupiłam w aptece, ale coś mi się wydaje, że te mi nie wystarczy. Zobaczymy.

Pszczółka - dziś zrobiłam test, ale się uśmiałam bo zaszokował mnie jego mini rozmiar. Szukałam w tej folii, a tam takie piórko, jeszcze wygląda zupełnie inaczej niż test ciążowy, próbowałam zerwać górną warstwę, więc w sumie nie wiem czy wynik nie jest przekłamany, ale generalnie druga kreska tak blada, że nie wiem czy tam była czy nie. Wnioskuję, że do owulacji jeszcze daleko, książkowo powinna być w piątek (jeśli bym miała cykle 28 - a mam krótsze w sumie) - więc generalnie przewiduję owulację w dniach wtorek - piątek - więc nie wiem czemu nie ma tej drugiej kreski.

Ale te testy tak z ciekawości robię, starać się chcę co 2 dni w tym tygodniu. Tylko jakbym owulkę zlokalizowała w czasie to może zdecyduję się brać duphaston 1 tabletkę dziennie.

reklama
Dzień dobry Kobietki !

Sol - sama słodycz :) Gratulacje ogromne.

mama - wczoraj ich normalnie zmiażdżyłam ! Ale dzisiaj już przegrałam :( mogłam wejść i poprosić o kciukasy :)))))) I nie śpij już !

Kocurku - trzeba było pochwalić się wczoraj tym kinem, bo ode mnie to rzut beretem :)))) przywiozłabym kawę w termosie :p

A teraz sobie poczytam w towarzystwie filiżanki.
aaa.... ja dzisiaj też zaczynam testować :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry