• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Palemka czuje się dobrze, choć przyznałam się bez bicia że mi zaczyna odbijać... boje się, ale wiem, że nie mogę, muszę dobrze myśleć!
a jak tam samopoczucie u Ciebie?

reklama
kinga - witam, ja juz byłam na zamkniętym i widziałam ... :-)
mama - cos długo jadą z ta pizzą ...
mlodam - musisz myslec pozytywnie, napewno będzie dobrze, czujesz się dobrze, więc będzie okej ... !!! A u mnie samopoczucie całkiem niezłe jak na 4 dni przed @ ...

PALEMKA- wiesz jest ślisko wiec moze byc tak ,ze dostaniesz zimną pizze;/
ja nadal sobie zaciskam &&&&&&&&&&&& za Ciebie :)

nasze bąki już śpią,jutro przedszkole więc odsapne troche..

No pieknie Mlodam, wiec niedlugo pelny wachlaz pieknych ciazowych objawow hehe :-)

Mama, witaj! Jakis suwaczek do Twojego testowania by sie przydal! 3mam kciukasy!!!

Nagapalma, no to smacznego!

Ja sie musze wziasc za siebie od jutra...niby w te Swieta sie nie obzeralam, ale i tak boje sie stanac na wage... :-/

Witam wieczornie :)

Kinga - G R A T U L U J Ę !!!!

mama - znowu z nimi wygrałam :)))) te kciuki naprawdę działają ;) a mi się pojawiła taka bladziutka kreseczka na teście owulacyjnym, widocznie zbyt szybko zinterpretowałąm wyniki, teraz pompki musowo!

młodam - tak jak napisałaś - pozytywne myśli i będzie dobrze :)
A herbatkę żurawinową możesz jak najbardziej pić, ja tylko taką piłam w ciąży na zmianę z jabłkową i z dzikiej róży. Nie ma przeciwskazań - sprawdzone ;)

reklama
mama - no to wykrakałaś kochana, pizze przywiezli letnią !!! Zjadłam kawałek i podziękowałam !!! Reszte dokonczył mąż ... on zje wszystko naszczęście :happy:
Dzięki za te kciuki :tak:

:-pmlodam- smacznego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry