• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil - staranka od zakończenia @ ! W tym cyklu nie popuszczę ! Ja mam dzisiaj 11 dc, a cykle mam między 28 - 30 dni :)
I w zasadzie już jestem po testowanku - 1 kreska, ani śladu bladej, co niczego nie przekreśla :p
A Ty już doszłaś po formy?

Madem niestety nie doszłam, naprawdę wiele nie wypiłam, ale generalnie nie jestem przyzwyczajona do alkoholu i pewnie dlatego tak. Chyba potrzebuję trochę słońca, żeby do formy wrócić :) Ja mam dziś 9 dc. i jakiś cień kreski był, ale jak pisałam odrywałam górną warstwę hehe, więc nie jest to dla mnie test wiarygodny :)

Idę teraz na chwilę do miasta na spotkanie z koleżankami, jak wrócę do do Was zajrzę. O ile nie wpakuję się od razu mężowi pod kołdrę :))

Madem
chyba razem będziemy testować! No chyba, że mnie moje kochane plamienia uprzedzą.

lil - bądźmy dobrej myśli :))
A zapomniałam zapytać, jak ta Twoja fryzura karnawałowa na klamerki ? :)))))))))
Pokazałabyś się, bo mnie zaciekawił mocno ten patent :)))
Baw się dobrze :))) z koleżankami też !

jestem juz,pospalam 1,5 h potem wlecieli znajomi i wlasnie wyszli-byli z roczną Anastazją wiec sie dzialo:szok::-D:-D

teraz robie dz.kolacje i zaraz do spania a jutro ....do przedszkola- HUUUUURAAAA!!
bo juz im sie nudzi:sorry2:

MADE- dobrze,ze wczoraj wygralaś -czyli nasze&&&&&&&&&&&&& dzialają:tak:

EWCIA- lepiej jechać o 3 razy za dużo a lekarz niech sobie mysli co chce:baffled:najwazniejsze ,ze wszystko si:tak:
MLODAM- cześć-niedlugo wizyta,co??

LIL- PRZYJEMNOŚCI na spotkaniu z kolezankami:)
i dzieuje za wsparcie:tak:

maja ta nadzieja i wiara nam pozostaje :-) ponoć jakie myśli takie później sytuacje się nam przytrafiają... więc aby tylko myśleć pozytywnie!
Ewcia to ja się cieszę, że tylko było to dmuchaniem na zimno, a lekarzem się nie przejmuj, my to dla nich kolejne przypadki nic nadzwyczajnego-niestety.
hej Mama - no właśnie jeszcze sporo-w następny czwartek... nie wiem jak to wytrzymam, bo już mi powoli bić zaczyna-ciekawość, troska, strach... ehhh i jeszcze w tym tyg będę zaczynać 10 tydzień...

MLODAM- qrcze ,domyslam sie...;/ale te 1,5 tygodnia trzeba jakoś przeżyć-a nie ma terminu wcześniej czy Ty nie chcesz wczesniej iść ???
jakieś objawy typu mdlość ,wymioty ,ból piersi masz???

ona przyjmuje w czwartki tam gdzie ja chodzę, a że 6 stycznia jest święto to odpadło, i najbliższy termin to kolejny czwartek 13 stycznia (w urodziny mojego siostrzeńca :-)). staram się nie panikować, bo i nie ma czemu, nadal często siusiam, piersiaki wypełnione że hej, dziś w kościele myślałam, ze nie wysiedzę bo mi było niezbyt dobrze, teraz po lodach też mi wszystko wysoko siedzi... brzuch nie boli jak wtedy, czasem pokłuje, ale to nie tak jak na @.

To i ja wlatuje
Na kolacje zamówiłam pizze, bo juz mi sie nic gotować nie chce ... ani robić !!!
mama- ładne imie Anastazja, orginalne ...
mlodam - jak się czujesz, co słychać przyszła mamusiu ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry