• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie...Jestem nowa, ale zamierzam dołączyć do mam 2011...:) Dziś mam 13dc, w piątek test owu pozytywny...starania w piątek i dzisiaj...Jutro mam usg, by zobaczyć, czy owulka była...To mój pierwszy cykl na clo...i mam nadzieję, że ostatni...
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego w 2011...spełnienia wszystkich marzeń...

MADE- ha-mowilam ,ze &&&&&&&&& pomagają a co do testow owu to je sie odczytuje inaczej niz ciążowe-dluzej sie czeka na wynik-czasem nawet 5 min...no i jak sie slaba pojawila to ...pompki musowo:tak::-D:-D:-D

GWIAZDECZKA- cześć,ja juz dziekuje za suwaczek z odliczanie bo dopiero mialam stresa:-)ciągle mi po oczach dawal i juz nie umieszczam;-)za tydzień o tej porze mam nadzieje,ze bede przebierać nogami przed poniedzialkowym testowaniem-chyba ,ze @ przylezie w sobote:sorry2:

KINGA- rob powtorke -to takie mile oflądać II krechy!!

PALEMKA- przykro mi ,ze pizza chlodna...ale mam nadzieje,ze emocje gorące i pod koniec tygodnia Ty nam zapodasz przecudną wiadomość:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!

hope - witaj, o ile dobrze pamiętam to juz tu kiedys była dziewczyna, co się zwała hope ... hehe powodzenia !!!
kinga - zabrzmi brutalnie, ale pocieszyłaś mnie ;-)

HOPEE- witaj i pisz śmialo-powodzenia i &&&&&&&&&&&&&& za owulke i owocne dzialania :tak:

PALEMKA- Kinga starala sie prawie 2 lata:sorry2:

KINGA- bedziesz wrześniówką :)

no tak wrzesień :) OD września się zaczeło wszystko..i we wrześniu bedzie dzidzia! :) czadowo

nagapalma ;) bedzie dobrze zobaczysz!

reklama
mama - a ja mam nadzieje, że Ty dołączysz, ja właśnie zaczęłam pożerac czekolade , czyli @ przyjdzie napewno, zawzse tak mam, ponadto wczoraj bolało mnie jak na @ i tak tez zawsze mam przed @ ja juz wiem, że nic ztego, ale mam ogromną nadzieję, że Tobie się uda ... najwyżej dołączę pozniej, pazdziernik tez fajny miesiąc - he ja jestem z pazdziernika - wrrrrrrrrrrredna skorpionica !!!:-)
kingus - jeszcze raz gratki :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry