• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuję dziewczyny za cieple powitanie...
każda dobra wiadomość na forum pozytywnie nastawia do działania...gratuluję wszystkim, które już zaciążyły...:)

PALEMKA,KINGA- dzieki za &&&&&&&&&&&&
PALEMKA- Ty najlepiej znasz swoj organizm ,wiec skoro piszez ,ze masz tak zawsze ..... ale wiesz -objawy na @ i fasolke są bardzo podobne wiec nie zabronisz mi trzymać za Ciebie &&& :no::-D:-D

KINGA- pisz jakie masz objawy???????????????????

dokładnie
objawy na @ i fasolkę są identyczne zwłaszcza na początku.
u mnie bolące cycole, nerwowość i pełność w podbrzuszu
narazie tyle

mademoiselle dzięki za odpowiedz w sprawie herbatki, ja powoli to zaczynam przeginać w moich rozmyślaniach i mysleniu... zabrońcie mi tego jakoś... ;-)
naga jak tam dobre? też bym pizze zjadła, zresztą to nic nowego bo ja je wręcz uwielbiam :-) mniammmm

młodam - doskonale rozumiemy Twoją ostrożność, i wszystkie jak jedna trzymamy kciuki :)

mama - Ty to skarbnica jesteś wiedzy "głębokiej" :)))))) Dzięki kochana za te cenne informacje :*

Ja już się powoli żegnać będę, do jutra Kobietki, cudownej i owocnej nocy!!!!!!!!!

mademoiselle dziękuję, bardzo to podnoszące i trzymające co napisałaś. jeszcze raz dzięki.
to dobrej nocki CI życzę. i do juterka :-)
ja się brykam kąpać i po pitku ;-)

MADE- no niestety od czasu jak staralismy sie o Zuze to wiem tyle,ze ginem bym mogla być :):):))))) ale zawsze chetnie pomoge jak mogę:)

PAPA kochana ja tez brykam pod prysznic.

zmykam babeczki do jutra!!karaluchy:):))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry