• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil maja a ile masz wzrostu i wagi? Ja ostatnio to tyję podczas siedzenia w domu... a pomyślec, że 4 lata temu wazylam 55kg, a już mam 61 pierdzielę takie interesy. Mam 61 o ile nie przybyło mi o dodatkowe kilka kg

reklama
lil maja to wcale nie jest źle... ja mam 173 wzrostu i ważę 61kg... a kurde jak ważyłam te moje 55,56 to widać bylo róznicę...

Pysia no ja trochę jednak więcej niż 61 kg :) Ale nie martw się - jeszcze to zgubisz. Póki co delektuj się winkiem i pizzą - czasem należy się odrobina przyjemności :)

Ja też teraz uciekam, do jutra kobietki. Jutro mam gości to też mniej będę, ale przynajmniej jakoś wesoło będzie w poniedziałek.

lil maja wcale nie jest źle z Twoja wagą. Jesteś wysoka, więc i te kg tez nie przeszkadzają :0 no to leć... papa

lil maja ale wiesz jak to z nami kobietami jest... wciąż źle i niedobrze :rofl2::rofl2:

Lecę pod prysznic i luli :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :)
Jakiś czas temu pisałam tu do Was, że staramy się z mężem o dzidzię :)

Przyszłam się pochwalić :) że się udało :)
Dziś zrobiłam test i są dwie kreseczki :))
Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze, do końca... :)

Pozdrawiam ciepło,
będę do Was zaglądać!! Trzymam kciuki za wszystkie starające się Mamy!! :)

reklama
WItam sie z Wami w nowym roku. U mnie chyba dziś owulka, rano były staranka wiec teraz czas na czekanie, ale w tym miesiącu było mało przytulanek więc na nic się nie nastawiam.

Sol- córeczka prześliczna jeszcze raz wielkie gratulacje.

A pozostałym dziewczynom życze powodzenia i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry