Cześć dziewczyny, witam się w Nowym Roku - dopiero dzisiaj bo nie miałam siły wchodzić na forum, dwa dni przeleżałam oglądając kolejne odcinki dr housa ;-) a dziś jak nigdy wstałam z mężem o 7ej pełna energii, ale po pół godzinie pożałowałam tej decyzji - dopadła mnie śpiączka, no ale nie ma co już się kłaść do łóżka, zrobię coś pożytecznego :-)
widzę, że przybyło nam fasolek - Kinga, Paula_zg gratulacje!!!
a u mnie bez zmian, brzuchol trochę pobolewa, choć czasem mam wrażenie, że to kości miednicy mnie bolą, pobolewa mnie też prawy jajnik, dziś w nocy się trochę wystraszyłam i wzięłam nospę... trochę mnie martwi, że nie mam jakiś typowych objawów, nie rosną mi piersi ( trochę pobolewają, wczoraj miałam dziwne kłocie ale krótko i przestało ), nie mam mdłości, nie jestem nadwrażliwa na zapachy - to jeszcze nie czas na to czy coś może być nie tak? jedyne objawy to senność i lekka zgaga, echhh, mam nadzieję, że wyszukuję na siłę problemów - wybaczcie moje marudzenie, to mój pierwszy raz w ciąży ;-)
w następną środę wizyta u ginki więc wszystko się wyjaśni
miłego dzionka dla wszystkich!
widzę, że przybyło nam fasolek - Kinga, Paula_zg gratulacje!!!
a u mnie bez zmian, brzuchol trochę pobolewa, choć czasem mam wrażenie, że to kości miednicy mnie bolą, pobolewa mnie też prawy jajnik, dziś w nocy się trochę wystraszyłam i wzięłam nospę... trochę mnie martwi, że nie mam jakiś typowych objawów, nie rosną mi piersi ( trochę pobolewają, wczoraj miałam dziwne kłocie ale krótko i przestało ), nie mam mdłości, nie jestem nadwrażliwa na zapachy - to jeszcze nie czas na to czy coś może być nie tak? jedyne objawy to senność i lekka zgaga, echhh, mam nadzieję, że wyszukuję na siłę problemów - wybaczcie moje marudzenie, to mój pierwszy raz w ciąży ;-)
w następną środę wizyta u ginki więc wszystko się wyjaśni
miłego dzionka dla wszystkich!
Ostatnia edycja:
no nic, jade dzis po te testy i termometr i zaczynam walke od nowa ... nie wiem skąd biore siły, nie wiem ... Ale nie załamuje się !!! To będzie ostatni, albo przedostatni cykl ... potem odchodze z forum ...