• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny, witam się w Nowym Roku - dopiero dzisiaj bo nie miałam siły wchodzić na forum, dwa dni przeleżałam oglądając kolejne odcinki dr housa ;-) a dziś jak nigdy wstałam z mężem o 7ej pełna energii, ale po pół godzinie pożałowałam tej decyzji - dopadła mnie śpiączka, no ale nie ma co już się kłaść do łóżka, zrobię coś pożytecznego :-)
widzę, że przybyło nam fasolek - Kinga, Paula_zg gratulacje!!!
a u mnie bez zmian, brzuchol trochę pobolewa, choć czasem mam wrażenie, że to kości miednicy mnie bolą, pobolewa mnie też prawy jajnik, dziś w nocy się trochę wystraszyłam i wzięłam nospę... trochę mnie martwi, że nie mam jakiś typowych objawów, nie rosną mi piersi ( trochę pobolewają, wczoraj miałam dziwne kłocie ale krótko i przestało ), nie mam mdłości, nie jestem nadwrażliwa na zapachy - to jeszcze nie czas na to czy coś może być nie tak? jedyne objawy to senność i lekka zgaga, echhh, mam nadzieję, że wyszukuję na siłę problemów - wybaczcie moje marudzenie, to mój pierwszy raz w ciąży ;-)
w następną środę wizyta u ginki więc wszystko się wyjaśni
miłego dzionka dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
paula_zg - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! A ile się staraliście?

haniamm2 - na pewno wszystko jest ok. nie wszyscy musza przechodzic wszystkie objawy. Trzymam kiuki do przyszłej środy choć na pewno wszystko bedzie ok

Paula zg - gratulacje

A kto rzymał za mnie kciuki niech puszcza, szkoda sił:-( .... przyszła, troche mnie zaskoczyła, bo powinna przyjsc za 3-5 dni, wiec ... :dry:no nic, jade dzis po te testy i termometr i zaczynam walke od nowa ... nie wiem skąd biore siły, nie wiem ... Ale nie załamuje się !!! To będzie ostatni, albo przedostatni cykl ... potem odchodze z forum ...

Wszystkim życzę młego dnia !!!

haniam - co do @, to myśle, że nie wiesz, bo ja się staram już od lata zeszłego roku ... ale mimo wszystko dziekuje za kciuki ... A co do objawów, to jeszcze wczesna ciąża i pewnie jeszcze jakieś dojdą, a tak na powaznie to ciesz się, że Cię nie muli, nie boli itd itp ;-)

PALEMKA-noż kur....no ja pier.....co za malpa jedna ,no co za !@#$^&*()(*&^#@!@#$%^&*()(*&^%$#@!@#$%^&*( aż sobie pobluznilam.

chlernie mocno Cie tule i jestem z Tobą!!

NIE ODCHODZ OD NAS:no::no::no::no::no::no::no::no::no:

haniam - co do @, to myśle, że nie wiesz, bo ja się staram już od lata zeszłego roku ... ale mimo wszystko dziekuje za kciuki ... A co do objawów, to jeszcze wczesna ciąża i pewnie jeszcze jakieś dojdą, a tak na powaznie to ciesz się, że Cię nie muli, nie boli itd itp ;-)
wiem, że się już długo starasz, nie chciałam żeby moje słowa zabrzmiały jakoś niefajnie w Twoim odczuciu, przepraszam jeśli Cie w jakiś sposób uraziłam i jeszcze mocniej zaciskam kciukasy !

reklama
Hej dziewczynki.

Nie było mnie raptem 3 dni a tu ponad 40 stron do nadrobienia!!

Przede wszystkim: Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń w Nowym Roku 2011. Oby starające się zobaczyły wytęsknione 2 kreski a zafasolkowane donosiły swoje skarby i urodził je zdrowe. Nie będę wymieniać każdej z osobna bo nie chciałabym nikogo pominąć ale dla każdej z was prosto z serca &&&&&&&&&&&&&&&!!

Ja zaszalałam w sylwestra ale już trzeba było do rzeczywistości wrócić. Jutro idę do ginki to dowiem się co z moją owulacją. Mam zakupione testy owu więc będę się podpierać nimi w tym cyklu. Jak w tym cyklu się nam nie uda to sobie zrobię przerwę tak do kwietnia, żeby się przestać stresować i nakręcać. Bo może też dlatego nie wychodzi.

Sol GRATULACJE!!! Emi jest prześliczna!! Ucałuj ją ode mnie.

Palemko ta Twoja @ to &^%%#$#*&**(%*$#^*((%#@@#@@$^&^%^&&* (cenzura bo mnie z forum pognią!!). Nie zostawiaj nas. Jesteśmy z Tobą. Nawet nie próbuje mówić, że wiem co czujesz ale wspieram Cie jak mogę całym sercem!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry