• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hania,gusia- WITAJCIE BABECZKI:tak:

wiecie co ja juz tak kibicuje Palemce ,ze jak zobaczyam,ze @ PRZYLAZLA TO NORMALNIE MIALAM LZY w oczach!!!
ja mam 2 dzieci ( to znaczy 4) i wiem ,ze jak nie doczekam sie kolejnego to mam juz sie do kogo tulić i czerpać radość z macierzyństwa a ta nasza dzielna Palemka walczy juz tyle czasu i pierwsza dzidzie i NIC!!

PALEMKA- my obie silne babki-bedzie si!!!bedzie...

KROLOWA- noooo witaj imprezowa babki :):):)))dzieki i wzajemnie:))
ja tez mam plan ,ze jeszcze 1 cykl podzialam a potem dopiero w maju zaczniemy dzialać na wakacjach:)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula gratulacje!

Hania dobrze, że są objawy!

Palemka kochana tak mi przykro!!!! Nie poddawaj się jednak kochana! Nie odchodź od nas - chyba, że chcesz sobie tylko przerwę zrobić. Czytałaś tego linka o ziółkach, który wkleiłam wczoraj? A w ogóle co z castagnusem? Bierzesz? Pomóż sobie ziółkami - to na pewno nie zaszkodzi ani źle na Ciebie nie zadziała. Trzymaj się i nie poddawaj! Nowy Rok dopiero się zaczął - sama wiesz, że jest wiele dziewczyn, które długo się starają a potem BACH i jest...PRZYTULAM MOCNO!!!!!!!!!!!

Mama witaj!!!

Gusia trzymam w takim razie kciuki za owulkę! To, że było mało przytulanek wcale nic nie znaczy, ja przy Maciusiu tylko dwa razy się przytuliłam ale za to z efektem, teraz się przytulam DUUUUŻO i bez efektu. Nieważna ilość - ważna jakość!

Hej Królowa mamy ten sam dzień cyklu!! No to może dobry znak!

LIL- witaj ,pisalam wyzej ,ze piękne fotki wstawilaś i Maciuś taki do wycalowania :):))))

mam nadzieje baby ,ze szybko sie doczekamy II kresek...bo ileż mozna sie starać..

ja juz poodkurzalam ,pozmywalam podlogi,zjadlam pyszne sniadanko,wypilam kakao ,ale chyba czas na kawke.

Maja no patrz nie zauważyłam. :-) Może przyniesie nam to szczęście. Tylko ty masz krótszy cykl chociaż z moimi nieregularnymi zamiast 30 może być nawet 24. Bo od kiedy odstawiłam tabsy mam 2 cykle krótkie (24-26) a potem jeden długi (30-31). No i teraz kolej na krótki bo poprzedni był 30 dni. Tak jak pisałam, jutro idę do ginki to mi powie czy owu będzie zaraz czy jeszcze trochę. Poza tym staramy sie z mężem bardzo namiętnie (w obu znaczeniach tego ztwierdzenia :-p ). Maju kiedy planujesz robić test owu?

Witam serdecznie w Nowym roku! I wszystkim życzę upragnionego maleństwa pod serduchem.
Serg. Kochana dziękuję za życzenia!!!
Palemka przykro mi przeogromnie,... brak mi słów ale ściskam mocno i wierz mi każda z nas czuje zapewne to samo widząc @ zamiast dwóch pięknych kresek na teście!!!! Trzymaj się kochana...bo teraz ja zaczynam łapać doła.....
Po powrocie do normalności... cóż!!! niestety u mnie rozpoczyna się seria objawów typowa dla zbliżającej się @ :-(JESTEM ZAŁAMANA!!!
Wiem, że powinnam jeszcze poczekać i dopóki @ nie ma to przecież wszystko mozliwe...ale ja znam dokładnie swój organizm i tak jak jedna z forumowiczek wspominała o nieprzespanej nocy zwiastującej nadejście @ tak u mnie zaczynają się pewne sygnały i ja niestety je widzę!!!! planowo powinnam mieć 12 stycznia i zapewne tak będzie!!!
Mam lekkiego doła. I generalnie nic mi się nie chce nic...dosłownie!!!!
Przepraszam, że tak smęcę od Nowego Roku ale tak mi jakoś przykro...:-(

KINGA GRATULUJĘ W KOŃCU SIĘ UDAŁO!!!

Palemka- jak dobrze pamiętam, to Tobie lekarz proponował badania w szpitalu i co?
Nie zdecydowałaś się? Może jednak warto wykorzystać wszystkie możliwości?

Nikusia to ja tak mam, że noc nie przespana. I ostatnio sie sprawdziło. Co prawda nie następnego dnia ale przylazła. Z jednej strony dobrze wsłuchac się w swój organizm ale czasem ta wiedza tylko humor psuje. Bo tak to zawsze nadzieja jest...

Ewcia a ty jak się czujesz słońce??

cześć w poniedziałkowy poranek ;-)

naga, maja krzyczcie tak na mnie ile wlezie :-) zawsze to jakoś na mnie dobrze podziała.
naga przykro mi że wiedźma Cię nawiedziła, nie zostawiaj nas!!! wierze i mam nadzieję, że w październiku zobaczysz swoją niunię:sorry: że ta małpa będzie ostatnia.

reklama
Ach właśnie Królowa to u Ciebie!!!
Ale masz rację zepsuło mi to humor na maksa.... byłam dziwnie pewna tego, że się udało... a tu niestety!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry