• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam w Nowym Roku 2011
Dawno mnie nie było tutaj, u mnie 22 dzien cyklu, ale w tym miesiacu to nie postaraliśmy sie za bardzo wiec na nic nie liczę.Do tego dopadła mnie infekcja,ale juz po lekarzu, leczymy się:D , lekarka przy okazji zrobiła mi USG dopoch. no i wszystko tam ok, narazie mam tylko globulki ,a jak dostanę @ to jeszcze tabletki.Mam nadzieje że ten rok będzie lepszy dla wszystkich staraczek z 2010 :D . Pozdrawiam i miłego dzionka.

reklama
Nikusia a Ty jak długo się starasz?? Nie załamuj się kochana, jeszcze nie wszystko przesądzone!

Mlodam ja sama lubię jak mi ktoś ciągle powtarza MYŚL POZYTYWNIE. Łatwo o tym zapomnieć, a takie coś naprawdę działa! Świat jest taki jakim go widzimy!

Mama nie zauważyłam wcześniejszego posta - dzięki hehe :))) Jakoś musimy sobie umilać to CZEKANIE!

Królowa ktoś kiedyś napisała taką teorię, że z jednego jajnika ma dłuższy cykl, a z drugiego krótszy - tak na zmianę - a Ty masz na zmianę czy bez żadnych zasad? Mi się wydaje, że może też masz wahania tej fazy lutealnej? Naczytałam się o tej fazie i ona ma kluczowe znaczenie jeśli chodzi o ciążę. Dlatego ja biorę castagnus na wyregulowanie tej fazy i na razie mocno wierzę, że mi to pomoże!

Ewcia witaj!!

Malami może jednak @ nie przyjdzie! &&&&&

Kocurku
witaj! Jak w kinie było?? Do pracy mam nadzieję na długo nie idziesz?? Wracaj szybko!

maja te słowa niczym miodek na moje myślenie :-)
kocurek to wypad do roboty ;-)
malami dzięki za życzonka, Tobie też miłego
nikusia a od kiedy się staracie?

Ostatnia edycja:
Dzien doberek
PALMA tule mocno,nie odchodz od nas,nie mozesz tracic nadziei choc wiem, ze wcale Ci latwo nie jest.
MAMA mi sie cosik pomylilo z tymi cyklami. ten ostatni 28dni mial wczoraj wyliczylam, wiec od ktorego dnia testowac?
KOCUREK koooop... ciezko do pracy sie wybrac co? ;D najgorsze te poniedzialki :]
MLODAM witaj kochana

Mlodam wiem wiem :) Ktoś mi kiedyś też tak zaczął mówić i stąd wiem jak inaczej się człowiek czuje kiedy TAK właśnie myśli..

Aha Królowa - ja test robiłam wczoraj, ale negatywny. Mimo to staranka były, bo się boję, że testy mogą się pomylić czy coś.

Pysia witaj!

KOCUREK- cześc kochana- nie ma mowy ,nikt Cie tu w doopke nie kopnie:-D:-Da pracujesz w domu czy musisz dojechać??

EWCIA- jak tam u Ciebie ,bóle nie wrocily ??:sorry2:

LIL- pewnie,ze musimy sobie umilac czekanie:tak:
HANIA- no ja jak juz sobie porobie od rana to potem moge bez wyrzutów z Wami popisać-wlaśnie jem drozdzowke z makiem i popijam kawke-rano bylam na malych zakupach:tak:

MLODAM,MALAMI- witajcie.

NIKUSIA- ja jeszcze troszke potrzymam &&& ,ale wiem jak to jest jak organizm daje sygnaly:sorry:

powiem Wam ,ze ja po porodach przestalam czuc cokolwiek na przyjscie @-poprostu przychodzi bez ŻADNEGO bólu ,nic...dlatego ja nie wiem zupelnie czy @ sie zbliża bo nie mam oznak....

PYSIA- witaj-testuj dzis kolo 16 ,17 i 2 godz.wczesniej nie pij :)

Maja u mnie 2 krótkie jeden długi. Ja co do testów to wg ulotki powinnam test zrobić jutro tj 4-tego a że jutro to ja u ginki będe i na pewno zrobi mi USG to będę wiedziała coś więcej. Jak nie tym razem to robimy przerwę. Nie chce ciąglę się nakręcać...

LIL MAJA witaj slonko :)
MAMA dzisiaj testowac? A jak mi wyjda dwie krechy to nie bede miec meza w zasiegu reki :) a wiesz co? wczoraj jak sie polozylam czulam jak kluje jajnik i dzis tez troszke....

reklama
Lil_maja staramy się od marca 2010r. niby nie długo wiem, są staraczki które dłużej cierpią. Ale myślę, że każda z nas która choć raz przeżyła ten rodzaj rozczarowania jest w stanie mnie zrozumieć!!!
Zastanawiam się nad testami owulacyjnymi... może też kupię pre-seed. Dziś wieczorem odbiorę wyniki progesteronu i prolaktyny...może to coś wyjaśni!!! Taką mam nadzieję!!! Generalnie łapie mnie dół OGROMNY:-(
I ciągłe pytanie dlaczego ja???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry