• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No ja też wróciłam i wszystkie uciekają :)))

Mlodam
myślenie pozytywne to podstawa!!!!! Będzie dobrze u Ciebie, jak minie ten 10 tydzień to mam nadzieję, że odetchniesz!!!!! Trzymam kciuki!!!!

Kinga
nie znamy się, ale gratuluję! Jak dwa lata się starałaś to Twoja radość musi być ogromna! No i nasza Palemka ma dobry przykład - wszystko może się zdarzyć!!!

Palemka tak jak wyżej napisałam!!!

Madem poszukam jakiś zdjęć z klamerkami, może coś wstawię jak nie będzie siary za dużej hehe :)))

Mama
czekamy z Tobą! Czyli teraz celowanko we wrzesień jest?? A Ty nie zahaczyłabyś o sierpień?

No dobra wybrałam dwa zdjęcia z sylwestra - jedno w klamerkach, a potem na imprezie z synkiem koleżanki - ale włosy nie były takie jak chciałam, bo kręciłam już suche i dość krótko trzymałam.
Zobacz załącznik 314071Zobacz załącznik 314072

Ostatnia edycja:
Ja piję sobie winko i jak mi blogo ach, bo przez ostatnie parę dni nie wzięlam łyka % do ust :-):-):-)

lil maja ale ja w przeciągu kilku ostatnich dni nic a nic i tak mnie dziś wzięlo na wieczór... do tego najchętniej wszamala bym jakąś pizze czy cuś :-D:-D no ale nie wypada, bo i tak już chyba przytyłam... no trudno... dodatkowe kg nie zaszkodzą, a będzie co spalać z mężem :-D:-D:-D
Jutro może zapiszę się do gina na cytologię, bo wypada... mimo tego że półtora roku miałam robioną no ale jak mnie zapraszal to jak nie skorzystać :rofl2::rofl2:
nagapalma siup w ten glupi dziób :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Palma aaaa to milego oglądania. Na początku naszego związku oglądanie jakiegokolwiek filmu (komedie lub horrory) kończyło się przytulankami :-D:-D:-D A jakbym miala o tej godzinie oglądać jakiś film z mężem to bym zwyczajnie usnęla....

reklama
Hahaha Palemka dzięki za te 18 :)) I niech tak zostanie, nasmęciłam już tutaj co do swojego wieku, w tym roku postanawiam nie smęcić i trzymać się wersji, że mam lat 18 :))

Pysia ja wcinam jak szalona, bo co miesiąc mam nadzieję, że to ciąża hehe :)) Ale już z tym nie walczę - odchudzę się po ciąży i to tak, że trzeba będzie mnie w łóżku z latarką szukać hehe :))

Palemka papa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry