• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - pisałam Ci rano, bo pytałaś wczesniej o męża, a wiec on jest przebadany i oczywiscie wszystko gites

mama libby mlodam - czesc ;-)

sergi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Palemko :-)
SERG :-) z wlasnego doswiadczenia wiem, ze takie "dorabianie sie" moze bardzo odsunac decyzje o dziecku, bo jak juz sie czegos dobimy, to przyda sie cos jeszcze itd., a prace mozna stracic w kazdej chwili. Nie chce Cie krytykowac, rozumiem, ze potrzebujesz chwili wytchnienia, moze namyslu.

Ostatnia edycja:
Lewy jajnik zaczął mnie napierniczać ... o co kaman ????????????????? ha ! może mam owulke teraz ?????????? Iha, musze dopaść starego :szok:

czesc - musia

potem go zgwałce, teraz mi sie nieeeeeeeeeee sceeeeeeeeeeee ....:-D

Albo dobra teraz, mykam pa ;-)

kararuchy pod poduchy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki z wieczora.

U mnie dalej cisza więc za zgodą mężusia jutro z rana testuje. Chociaż nadal jestem dziwnie spokojna, że będzie jedna krecha. Jak wam napisałam, że do domq dotarłam to tak zasnęłam, że mąż jak przyszedł dobudzić mnie nie mógł.

Teraz mam żołądek w gardle tylko nie wiem czy od kawy którą wypiłam czy od czegoś innego.

Dzięki za trzymanie &&&&&&&&&&&. Jutro rano już pewnie z pracy dam znać co i jak. Na razie zmykam spać. Do jutra.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry