• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moj Ksiaze przyszedl wczesniej dzis z pracy z niespodzianka. Wytrzasnal skads taka wielgachna poduszke- weza, zebym mogla sie wyspac jak moj brzuchol bedzie wiekszy, no i stwierdzil, ze jestem w drugim trymestrze, najwieksze ryzyko juz za nami a on strasznie stesknil sie za mna..... Jestem cala happy! Pierwszy seks od ponad miesiaca! :-)
Ja tez juz zmykam spac. Kolorowych... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki z wieczora.

U mnie dalej cisza więc za zgodą mężusia jutro z rana testuje. Chociaż nadal jestem dziwnie spokojna, że będzie jedna krecha. Jak wam napisałam, że do domq dotarłam to tak zasnęłam, że mąż jak przyszedł dobudzić mnie nie mógł.

Teraz mam żołądek w gardle tylko nie wiem czy od kawy którą wypiłam czy od czegoś innego.

Dzięki za trzymanie &&&&&&&&&&&. Jutro rano już pewnie z pracy dam znać co i jak. Na razie zmykam spać. Do jutra.

co czuje, ze jednak krechy beda dwie :>:>:>:>

sergi - trzymam kciukasy,z eby jednak nie przylazła!

a ja cos spac nie moge. posiedze troche z kompem, ksiazke poczytam to moze usne.

buziolki

Witam sie wieczorowa pora mialam wejsc duzo wczesniej ale dzionek spedzilam z rodzinka wybaczcie...;-)

Pok zaraz Ci wysle wiad na pw

jutro testuje Krolowa i serg wiec czekam na poranna wiadomosc i oczywiscie zycze dwoch kreseczek :tak:

Hej dziewczyny :)

Jestem nowa w temacie, w sumie od niedawna w grupie staraczek :)
Ja bym chciała bardzo się przetestować z wielką nadzieją na dwie krechy...ale na razie niestety...potulnie...czekam na...@...... ehhhh.
Tak to jest jak się człowiek zestresuje :P

Hej dziewczyny :)

Jestem nowa w temacie, w sumie od niedawna w grupie staraczek :)
Ja bym chciała bardzo się przetestować z wielką nadzieją na dwie krechy...ale na razie niestety...potulnie...czekam na...@...... ehhhh.
Tak to jest jak się człowiek zestresuje :P

Witaj na watku

A ile sie staracie?i dlaczego czekasz na @ przeczuwasz ze sie nie udalo ?
Nie ma co sie stresowac,bo takie odczucia nie pomagaja w starankach ;-)

Pok
thankyou.gif

A ja dzisiaj mam mega duzo sluzu czyzby dzisiaj byla owulka?,jeszcze jutro poobserwuje bo z wyliczen wynika ze owu ma byc jutro...

reklama
Edytko, bo już sprawdzałam testem nawet dwa razy. Miałam podejrzenie, że mój poprzedni @ był bardzo dziwny i mógł być tylko krwawieniem, sama brązowa wydzielina, taka "stara krew". Nie dość, że jeszcze się spóźnił, to żadnych objawów pms nie było jak i podczas trwania @, żadnych bóli, nie było bolesności piersi etc. Pomyślałam, że przecież takie krwawienia mogły być normalne na początku ciąży i gdzieś w połowie stycznia miałam już nawet pewne objawy ciąży. Ale po testach jednoznacznie wyszło jedna okropna kreska. Także na chwilę obecną czekam na @. Miałam dwa razy kilkusekundowe bóle takie fest mocne. Dziwi mnie tylko mój śluz, jest jego bardzo dużo (gdzie nigdy wcześniej mi się tak nie działo), ponad to jest raczej wodnisty (może nie aż tak strasznie wodnisty, ale tak leciutko na pewno) i przezroczysty. Jakoś tak od dwóch miesięcy @ mam jakiś taki naprawdę dziwny.

Długo się nie staramy, bo dopiero od grudnia. Mój narzeczony po pierwszym w grudniu negatywnym teście, stwierdził, że możemy się starać i nic nam nie stoi na przeszkodzie.
A stresowałam się podczas płodnych na początku stycznia i to masakrycznie, tak że w końcu mój narzeczony ostudził moje okropne zapały. Jakoś tak wytrzeźwiałam i luzuje się od ponad tygodnia.
Chociaż wciąż oboje mamy duże nadzieje, że w końcu szybko się nad uda :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry